Na Pohorju očekuje Vas potpuno uživanje i aktivan odmor uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u pansionu Smogavc uz saunu, bicikliranje, outdoor fitness, degustacije... samo 1946 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čarima prirode Pohorja, oduševite se zelenim prostranstvima i udahnite čisti planinski zrak! Dijete do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 18.11.22.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (doručak i večera - večera moguća od utorka do nedjelje) u sobi 3* + 1 x iznajmljivanje električnih bicikala prilagođenih za planinske ceste (3 h) + 1 x iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje i besplatne mape pješačkih staza Rogla - Pohorje + 1 ulaz u saunu (2 h) + 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

U blizini se nalaze široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina...

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina. Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Očekuje Vas i obilazak OPG-a Smogavc i prerada uz degustaciju (domaća rakija, sok), mogućnost kupnje domaćih proizvoda OPG-a Smogavc (prema rasporedu i dogovoru na recepciji).

Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, izleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije.

Dodatna pogodnost: popust na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče; od 1. listopada do 30. studenog svaki vikend ispred gostionice pečeni kesteni i mošt!

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.