NOVO! Luksuz u mirnom srcu prirode - vrhunski Hotel Brass 4* u Sarajevu očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + korištenje teniskih terena, a sve za 2 osobe i samo 640 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna taksa i osiguranje su uključeni u cijenu! Kupon vrijedi za termine do 15.12.2022.

Dobro došli u Hotel Brass!
Nedaleko od sarajevskog aerodroma, okružen prirodnim ljepotama, nalazi se hotel Brass. Ulaskom na hotelsko imanje, sve naše goste dočekuje ljubazno osoblje koje će Vam rado predstaviti hotel. Na putu prema hotelu proći ćete kroz prelijepu hotelsku baštu, u kojoj ćete moći neograničeno uživati za vrijeme Vašeg boravka u hotelu. 

Na samom ulazu u hotel, dočekat će Vas luksuzna recepcija, gdje ćete se imati priliku osvježiti i odmoriti. Pored recepcije se nalazi luksuzni restoran, koji je povezan sa baštom. Enterijer našeg hotela izrađen je od najkvalitetnijih prirodnih materijala, koji su zadržali svoju ljepotu i nakon mnogo godina postojanja.

Spremni smo za Vas organizirati i posebne događaje poput vjenčanja, roštilja, dječijih aktivnosti, gradskih tura i slično. Cjelokupan ambijent unutar i oko hotela Brass, kao i profesionalan odnos našeg osoblja prema gostima, privukli su mnogobrojne goste iz cijelog svijeta, među kojima su i poznate osobe: Angelina Jolie, Penelope Cruz, Sezen Aksu i Sergio Castellitto.

Smještaj
Uz prelijep prirodni ambijent, obezbijedili smo i luksuzno uređen i udoban smještaj, kako bismo svaki minut Vašeg boravka u našem hotelu učinili što prijatnijim. 

Restoran
Luksuzni hotelski restoran sa izlazom u baštu bit će Vam dostupan za vrijeme Vašeg boravka u hotelu, a moguće ga je i zasebno zakupiti za posebne događaje kao što su velike organizovane večere i druženja, vjenčanja i slično.

Teniski tereni
U sklopu hotelskog kompleksa imamo i dva profesionalna teniska terena, koja su pogodna za održavanje privatnih teniskih časova, teniskih takmičenja i slično. Korištenjem i ostalog hotelskog sadržaja moguće je organizovati višednevne aktivnosti.