JESENSKI odmor u kraljevskom gradu Biogradu n/ m! Vratite si energiju uz morske prizore - 2, 3 ili 6 noćenja u Villi Angie + parking, sve za 2 ili 4 osobe i već od samo 519 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja i osoba te se prepustite čarima odmora u jednoj od najpopularnijih destinacija na Jadranu! Kupon za ponude vrijedi do 01.11.22.!

Villa Angie nalazi se približno 600 m od centra grada i 600 m od mora. Par koraka udaljena od marketa i pekare. Nudi smještajne jedinice za samostalnu pripremu hrane. 

Sadržaj smještaja obuhvaća: balkon, SAT TV, veću ili manju kuhinju, privatnu kupaonicu s tušem i besplatnim toaletnim priborom i ručnicima. Restoran i kafić su udaljeni 100 m, do glavne autobusne stanice je 400 m. Na raspolaganju vam stoji besplatan parking i internet.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail peranovicmarinela@gmail.com ili na mobitel 091 594 2390, uz KOD kupona po primitku kupona.

Biograd na Moru
Hrvatski kraljevski grad koji se prvi put spominje sredinom X. stoljeća,smješten na poluotoku i kopnu.  U okolici Biograda su i tri Nacionalna parka (NP Kornati,NP Krka,NP Paklenica). NP Kornati s oko 150 otoka, otočića i hridi otočno je najbrojnija skupina na Sredozemlju, bogata prirodnim fenomenima i stanište rijetkih biljnih i životinjskih vrsta a iznimno su cijenjeni među nautičarima. 

U uvali Soline,na južnoj strani, nalazi se velika javna, pješčana plaža okružena borovom šumom.Na sjevernoj strani je uvala Bošana,a gradska plaža Dražice je smještena 150m od centra grada. Sve plaže su povezane šetalištem, a sa lijeve i desne strane su smješteni kafići,restorani...U centru grada se često organiziraju razne manifestacije, što ovo mjesto čini zanimljivom turističkom destinacijom.