Čari dalmatinske JESENI uz kamenu kuću Robinson House Dubrova u Pražnicama na Braču! Odmor s društvom - 5 dana/ 4 noćenja + poklon maslinovo ulje i prošek, sve za do 6 osoba, samo 2399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obgrljeni tradicijom i u potpuno dručijem ruhu ovo je mjesto za iskonski bijeg od stresa koji će ostaviti neizbrisiv utisak kojem ćete se dao vraćati! Kupon za ponudu vrijedi do 31.10.22.

Robinson House Dubrova

Robinzonska kuća Dubrova autohtona je kamena kuća okružena netaknutom prirodom te pruža pogled na more. Unutar velikog maslinika, s domaćim životinjama okolo za igru ​​djece. Robinzonska avantura na otoku kakvu možete samo poželjeti. Brač je otok poznat po svojoj prirodnoj i povijesnoj važnosti.

Izolirana, daleko od gužve i buke u masliniku. Ako ste prijatelj aktivnog odmora, ovaj je smještaj za vas. Pokušajte s nekim od tradicionalnih lokalnih proizvoda i isprobajte avanturu s buggyem ili biciklističkim odmorom.

Ponuda uključuje: smještaj u Robinzon House Dubrova + 1 l domaćeg hladno prešanog maslinovog ulja + 0,5 l domaćeg prošeka + domaće povrće iz vrta + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za 6 osoba.

SMJEŠTAJ

Kuća sadrži prostor dvije spavaonice, prostor sjedenje, blagovaonicu i čajnu kuhinju s hladnjakom, unutarnji kamin na drva i vanjski kamin za roštiljanje. Također opremljena je ručnicima i posteljinom koji su na raspolaganju gostima. Vlastita kupaonica opremljena je tušem ili kadom.

Dodatna pogodnost: posteljina, ručnici te boravišna pristojba su uključeni u cijenu.

OKOLICA

Mirno mjesto, 15 min od Pučišća i Bola. Pučišća je najbliži grad s prekrasnim plažama, tržnicama, restoranima i barovima. Možete vidjeti domaće životinje u susjednim poljima i maslinicima. Prekrasne plaže su na 10-15 minuta od kuće, koje su privatne i skrivene, a gosti mogu biti odvedeni na zahtjev. Vikendica nudi uslugu najma bicikala i automobila, a okolno je područje idealno za jahanje i jedrenje na dasci. Split je udaljen 28 km, a Makarska 27 km od objekta Robinson House Dubrovi. U okolici je moguće baviti se raznim aktivnostima, poput ronjenja i ribolova. Gosti mogu aktivno provesti odmor najamom quad-a, bicikala, čamaca ili automobila. Također se mogu uključiti pješačke i pješačke ture kako bi posjetili neke od atrakcija u blizini.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail irmab1990@gmail.com ili na mobitel 091 769 3694, uz KOD i ID po primitku kupona.