NOVO! Istaknite oči, usne ili obrve uz trajni make up ili puder obrve! Zablistajte bez svakodnevnog napornog šminkanja u Platinum Bella Beauty u Rijeci uz do čak % POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 16.12.2022.

TRAJNI MAKE UP

Trajni make-up štedi Vaše vrijeme. Vaše lice je uvijek besprijekorno našminkano, što je veoma bitno za prezaposlene žene, majke koje uvijek trebaju lijepo i dotjerano izgledati, a nemaju svaki dan vremena provoditi sate ispred ogledala. 

Ako želite da vaš izgled postane izraženiji, ali da ne izgledate kao da ste nanijeli previše make-upa, trajni make-up je rješenje za Vas, mnogo bolje nego obični make-up.  Velika prednost trajnog make-upa je što se ne skida noću, u bazenu, tokom fizičkih aktivnosti, tako da možete biti sigurni da će vaš izgled uvijek biti postojan.

 Puder obrve

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih učinaka - ovisi o gustoći bojanja. Za razliku od klasičnog tretmana čupanja obrva, tehnika puder obrve započinje analizom oblika lica kako bi se pronašao oblik koji savršeno pristaje upravo Vama. Lijepo oblikovane i pravilno popunjene obrve pridonose simetriji lica. Ovisno o Vašim željama, imajte potpuno prirodne ili jače naglašene - guste, glamurozne obrve!