Smršavite i pojačajte imunitet! VITASLIM - linija proizvoda za zdravlje i ljepotu cijelog organizma! Izaberite između 5 učinkovitih proizvoda uz do 85% popusta, mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vitaslim linija proizvoda za zdravlje i ljepotu cijeloga organizma! Vitaslim je linija visokokvalitetnih francuskih proizvoda razvijenih u skladu s najnovijim tehnologijama za široku primjenu. Sastoji se od proizvoda za smanjivanje težine, pojačivača imuniteta pa sve do vitaminskih „bombi“.

Prednost Vitaslim proizvoda je inkapsuliranje aktivnih, tekućih sastojaka u tvrde želatinske kapsule tzv. Licaps tehnologijom.    

Licaps tehnologijom jamči se prirodnost podrijetla, brzo djelovanje, učinkovitost i sigurnost sastojaka. Vitaslim proizvodi su kontroliranog kemijskog, biološkog i fizičkog sastava, koje dokazuju GMP (Good Manufactoring Practice) certifikati Food Chemical Codex-a Svjetske zdravstvene organizacije. Dvije godine za redom, 2011. i 2012. nagrađivan je nagradom „Best Brand“ u kategoriji zdravlje i ljepota.
Brojne znanstvene studije pokazuju da proizvodi koji sadrže tekuće sastojke se bolje apsorbiraju od proizvoda s praškastim sastojcima, odnosno značajno se povećava učinkovitost aktivnih tvari.

Kliničko ispitivanje koje je provela tvrtka Capsugel, Franscuska, dokazuje da tvrde želatinske kapsule Licaps poboljšavaju apsorpciju i biološku aktivnost koenzima Q 10 za 23% u usporedbi sa Soft gel-kapsulama (mekane želatinske kapsule). Vitaslim proizvodi u Licaps formi imaju veći učinak i ne nagrizaju želudac (lakše se probavljaju). Nemaju mirisa niti okusa.

Proizvodi Vitaslim u Licaps formi zadovoljavaju sve uvjete za prirodne i čiste proizvode, koji sadrže manje ostalih dodanih tvari (aditiva) u usporedbi s tabletama. Svi proizvodi Vitaslim u Licaps formi su proizvedeni od želatine ribljeg podrijetla koja zadovoljava različite potrebe potrošača, od zahtjeva vegetarijanaca, oboljelih od celijakije, do različitih kulturnih i religioznih zahtjeva.
 

Paleta Vitaslim proizvoda se sastoji od šest proizvoda:Vitaslim Line je jedini proizvod koji djeluje na naš metabolizam. Sastojci koji čine ovaj proizvod su u tekućem obliku, a to su CLA (konjugirana linolna kiselina), ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis), ekstrakt ploda guarane (Paulinia cupana) i krom (kao kromov III klorid). Upravo je krom taj koji  doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata,  uz idealan omjer linolne kiseline, zelenog čaja i guarane.Vitaslim Light je proizvod čija savršena djelotvornost se očituje u njegovoj LIGHT „laganoj“ kombinaciji samo dva sastojka - PinnoThin™ i CLA. PinnoThin™ je biljno ulje, dobijeno iz sjemenki korejskog bora (Pinus koriensis). Ono je bogato polinezasićenim masnim kiselinama i specifičnom pinolenskom kiselinom. Brojna klinička ispitivanja potvrđuju djelotvornost PinnoThin-a u smanjenju apetita i osjećaja sitosti. Snaga CLA (Konjugirane linolne kiseline) očituje se u pomoći pri smanjenju tjelesne težine.Vitaslim Fitness je proizvod koji sadrži čisti L-karnitin. L-karnitin prirodni „nosač“ energije direktno u stanicu. Posebno je koristan za starije osobe i vegetarijance, jer je kod njih prisutan deficit L-karnitina u organizmu.
 Vitaslim Vitamins je proizvod s pažljivo dodanim vitaminima i mineralima u preporučenim dnevnim dozama (100% RDA), koji zahvaljujući količinama i sadržaju vitamina C, vitamina A, vitamina B12, željeza i selena doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.


 
Vitaslim Imunno prirodni je pojačivač imuniteta. Sadrži suhi ekstrakt propolisa (s min 5% flavonoida), suhi ekstrakt korijena ginsenga (Panax ginseng; standardiziran na 28% ginsenosida),  riblje ulje (s omjerom masnih kiselina EPA:DHA=18:12), beta glukan iz kvasca (30% ekstrakta), ulje eukaliptusa (Eucalyptus radiata), te uz selen i vitamine A, C i D čuva Vaše zdravlje u danima kada mu je to najneophodnije. Zahvaljujući količinama od minimalno 100% RDA vitamina C, vitamina A i selena doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Time se potiče prirodna otpornost Vašeg organizma.

Za optimalno djelovanje i povećanje učinka, Vitaslim proizvode možete međusobno i kombinirati.