JESENSKO ruho SPLITA! Istražite znamenitosti i uživajte na 2 dana uz 1 noćenje u deluxe sobama Prima Luce Luxury Rooms u srcu grada uz dodatne pogodnosti i za samo 519 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dječji krevetić je besplatan i izdaje se na zahtjev! Kupon za ponudu vrijedi od 21.10.22. do 29.12.22.

PRIMA LUCE Luxury Rooms je ultramoderan luksuzni objekt smješten tik izvan stare gradske jezgre Splita, na trećem katu robne kuće Prima Grad, prve i najpoznatije robne kuće u Splitu, koju je projektirao znameniti arhitekt Antun Šatara. Nakon opsežne renovacije izvršene pod budnim okom konzervatora, ovaj jedinstveni smještajni objekt otvorit će svoja vrata u lipnju 2017. godine.

Sjajna lokacija u središtu grada i neusporedivo atraktivan pogled na grad dodatan su adut objekta PRIMA LUCE Luxury Rooms, koji se sastoji od 10 ekstravagantno modernih i udobnih dvokrevetnih soba s ultramodernim privatnim kupaonicama. 

SMJEŠTAJ

Deluxe soba (30 - 32 m2)

Sobe su klimatizirane, s king size krevetom i anatomskim madracima, mini barom, besplatnim Wi-Fijem te kupaonicom opremljenom dizajnerskim keramičkim pločicama i sanitarijama.

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 10 % u odabranim restoranima u Splitu; 10 % popusta na masaže i tretmane za uljepšavanje.

* Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Vanjski parking je par minuta hoda od objekta i besplatan je za limitirani broj vozila, pa je potrebno provjeriti raspoloživost.