Odmor i opuštanje u Toplicama Sveti Martin uz 3 dana/2 noćenja preko tjedna ili vikenda ili 6 dana/5 noćenja preko tjedna za 2 osobe u Apartmanu Sandra 4*, sa kupanjem ili bez kupanja!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Govorimo li o savršenoj destinaciji za odmor u prirodi, Toplice Sveti Martin su zasigurno na vrhu ljestvice, a Apartman Sandra 4* pružit će Vam vrhunski smještaj s privatnom hidromasažnom kadom... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 30.12.2022.; tjedna opcija sa 6 dana/5 noćenja može se iskoristiti isključivo od nedjelje do petka.

APARTMAN SANDRA 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life.

1 DIJETE do 5,99 godina GRATIS!

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti te ležajem u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina s Apartmanom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina na apartmanisvetimartin@gmail.com ili +385 97 741 2490!