CJELODNEVNA ULAZNICA za kupanje u Termama Stubaki u Stubičkim Toplicama + neograničeno korištenje sauni + masaža uljem crnog kima od 60 minuta - za samo 298 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Kupon vrijedi do 20.12.2022.; ne vrijedi za 11.-13.11.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "Svijet masaže". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

Crni kim je poznat kao ''panacea'' ili ''svelijek''. Spektar bolesti na koje djeluje je nevjerojatan: astma, alergije, reumatodni artritis, multipla skleroza, kolesterol, kronični umor, proširene vene, visoki krvni tlak, glavobolje, bolovi u zglobovima i mišićima, nesanica, depresija, slaba cirkulacija,... Osim toga, ulje crnog kima hrani suhu kožu, smanjuje bore i regenerira oštećene stanice kože. Vraća ravnotežu tijelu, pospješuje zdravlje i dugotrajnu vitalnost.