Kamp Ježevac Premium Camping Resort by Valamar na Krku - obiteljski odmor na 3 dana/2 noćenja uz stay fit aktivnosti i Maro smart play, korištenje bicikli... samo 745 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina! Kupon za ponudu vrijedi od 04.11.22. do 23.12.22.

Ježevac Premium Camping Resort pruža nestvarno lijep prirodni ambijent za obiteljski odmor na samo nekoliko minuta ugodne šetnje od slikovitog starog grada Krka.

Od 2020. Ježevac Premium Camping Resort je otvoren tijekom cijele godine pa tako možete uživati u svojoj otočnoj oazi u bilo koje godišnje doba. Ne propustite potpuni užitak odmora u našem Lungomare Premium Villageu s moderno uređenim camping homeovima za obitelji i očaravajućim pogledom na more. Razmazite se luksuznim smještajem i pratećim sadržajima naselja – od prekrasne šetnice, obiteljske plaže ili plaže samo za odrasle do dječjih igrališta i beach bara.

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Lungomare Premium mobilnoj kućici morska strana u Ježevac Premium Camping Resortu + dnevni najam biciki (ovisno o raspoloživosti) + korištenje sportskih terena i rekvizita (ovisno o raspoloživosti) + stay fit aktivnosti + Maro smart play + besplatni WI-FI + besplatni parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Lungomare premium camping homeovi na morskoj strani smješteni su nedaleko od plaže u središnjem dijelu Lungomare Premium Villagea. Sadrže dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dobro opremljenu kuhinju, dvije kupaonice i prostranu terasu sa sjedećom garniturom i ležaljkama.

Uz prvoklasni smještaj uz more, na raspolaganju vam stoje brojni sadržaji koji će ispuniti vaš odmor - Maro Club i Multimedia Game Lounge za obiteljske trenutke ispunjene zabavom. Otkrijte znamenitosti i mitove Istre igrajući Terra Magica Adventure minigolf. Želite li održati dobru formu, iskoristite Stay Fit program kao i mogućnost najma bicikla i vođenih bike tura.

*U zimskom periodu Maro club će raditi svaki dan od 9:00 do 21:00 (eventualno do 19:00 sati). Prostorija Game rooma je u zimskom periodu zatvorena, ali gosti imaju na raspolaganju Playstation 4 i Nintendo Switch u Lego Room prostoriji. Uz Maro club bit će otvoren i Maro Smart Play.

Svježi lokalni proizvodi i ukusna jela dostupni su vam u Valfresco trgovini u kampu ili putem dostave. 

Završno čišćenje (uključuje posteljinu i ručnike) iznosi 280,00 kn i plaća se na licu mjesta. Kućni ljubimac 30,00 kn po danu i plaća se na licu mjesta. Završno čišćenje (uključuje posteljinu i ručnike) kada boravi kućni ljubimac iznosi 400,00 kn i plaća se na licu mjesta.