[43% POPUSTA!] TOP paket za lice u Studiu za njegu tijela Touch u Varaždinu - mikrodermoabrazija sa led maskom i serumom prema tipu kože i problematici uz masažu lica vrata i dekoltea!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože te se istodobno stimuliraju fibroblaste za proizvodnju elastina i kolagena! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2022.

MIKRODERMOABRAZIJA odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Dijamantna mikrodermoabrazija koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana "stari" sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama.

Razlozi za odabir tretmana mikrodermoabrazije su jednostavni i uvjerljivi: bezbolan i jednostavan tretman; nježan i ugodan; odmah vidljivi rezultati koji se poboljšavaju svakim sljedećim tretmanom; zbog neinvazivnosti tretmana proces oporavka kože je znatno brži; tretmani se rade po točno određenim potrebama kože; dužina i učestalost ovise o individualnim potrebama.

Mikrodermoabrazija se može koristiti kod različitih stanja na licu. Preporučuje se kod osoba koja koju su primijetila kožne probleme kao što su: hiperpigmentacija, proširene pore, akne i ožiljci od akni, oštećenja od sunca, nejednak ten, bore, keratoze.

Važno je napomenuti da nakon tretmana odmah možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Preporučuje se upotreba kreme za zaštitnim faktorom i izbjegavanje izlaganja suncu prvih par dana. Također, obratite pažnju na dnevnu brigu o koži. Njega kože mora biti nježna, a izuzetno je bitna dovoljna hidratacija kože. U iznimnim slučajevima na licu se mogu pojaviti otok kože, crvenilo, osjetljivost na sunce i male modrice. Ako primijetite neke od navedenih nuspojava nemate razloga za brigu jer bi one trebale nestati same nakon nekoliko dana. Koža se najčešće u potpunosti oporavi unutar tjedan dana od tretmana i tada je spremna za novi tretman.


LED MASKA s mikro strujom za poboljšanje cirkulacije i prokrvljenosti lica je najveća inovacija u pomlađivanju. Radi se o najnovijoj LED tehnologiji koja se zasniva na primjeni svjetala raznih valnih duljina koja imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine. 

Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan bez štetnih UV zračenja. Nakon tretmana nema crvenila kože.