[26.12.] Izložba Harry Potter™: The Exhibition u BEČU - Travelego vodi Vas na bajkoviti jednodnevni izlet za pamćenje s uključenim autobusnim prijevozom iz čak 4 grada!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite blagdanski dan u obilasku veličanstvenog Beča i zabavite se u svijetu omiljenog čarobnjaka na spektakularnoj izložbi uz izbor regularne ili VIP ulaznice! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 26.12.2022.; opcije sa VIP ulaznicama su RASPRODANE!

VIP ULAZNICA: VIP ulaz + audio vodič (download na mobilnu aplikaciju) + ekskluzivna Harry Potter™: The Exhibition akreditacija + voucher 10€ za potrošnju u HPX Shoppu (za korištenje vouchera potrebno je potrošiti minimalno 20€, ne može se mijenjati za gotovinu, mora se iskoristiti u trenutku posjeta).

Prije kupnje izaberite željenu OPCIJU ULAZNICE, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail helpdesk@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika i željenim MJESTOM POLASKA (Zagreb/Sesvete/Varaždin/Čakovec)!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz navedenih mjesta prema navedenim terminima. Vožnja do Beča. Po dolasku u Beč odlazak na dugo očekivanu izložbu Harry Potter: The Exhibition, gdje će svi fanovi moći vidjeti što se događa iza kulisa. U fokusu su filmovi i knjige serijala "Harry Potter", "Fantastične zvijeri" i prošireni Wizarding World, kao i predstava "Harry Potter i ukleto dijete" kroz maštovito osmišljene ambijente, rekonstrukciju poznatih scena, likova, prizora i bića iz priča.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama + odabranu ulaznicu za izložbu "Harry Potter™: The Exhibition" + voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti + organizacijske troškove!

Nakon razgleda izložbe vožnja prema centru grada te kraći panoramski razgled grada autobusom i pješice. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu ispred stare Gradske vijećnice. Okupljanje grupe oko 18.00h te povratak prema mjestu polaska.

*Radi očekivanog većeg broja posjetitelja moguća je izmjena vremena ostanka na izložbi te i u tom slučaju vrijeme povratka ostaje 18h.