TOP pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, posteljina, ručnici i završno čišćenje uključeni u cijenu te besplatan vanjski parking u sklopu Resorta! Kupon vrijedi od 06.11.2022. do 20.11.2022.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA OBITELJSKI APARTMANI BOLFENK****

Wellness & Spa Family apartmani Bolfenk nalaze se u apartmanskoj kući 3, smještenoj između Wellness & Spa hotela Bolfenk i Wellness kuće Pohorje Village - Tišina šume. Sve navedeno povezano je unutarnjim prolazima. Svi apartmani imaju kabelsku televiziju i bežični internet; gostima je na raspolaganju i veliki parking.

Apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju: štednjak, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica posuđa, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem (savjet: ponesite svoje kuhinjske krpe i deterdžente za pranje rublja), udoban prostor za blagovanje, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica s tušem i wc-om, hodnik s ormarima, a posteljina i ručnici uključeni u cijenu.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. 

Trekking rute privlače brojne planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste.