FRAJLE hair&makeup studio by Andreja u centru Zagreba donosi Vam fantastičnu ponudu za lijepu, njegovanu i zdravu kosu i dnevni make up - pramenovi ili 2x fen frizura + 1x dnevni make up, samo 349 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Symply Luxury Hairstyle and Make up] Bilo da želite osvježiti ili stilizirati svoju kosu ili vrhunski dnevni make up, Frajle su vaš najbolji izbor! Kupon vrijedi do 23.12.2022.

Opcija 1) pramenovi (sve vrste), toniranje pramenova, njega kose Framesi ili Loreal professional linijama, fen frizura (šišanje nije u ponudi i nadoplaćuje se 110 kn sve dužine)
 Opcija 2) 2x fen frizura sa personaliziranom njegom i 1x dnevni make up

STUDIO FRAJLE nalazi se u samom srcu Zagreba i od 2015. godine uspješno svojim frizerskim i make up uslugama usrećuje svoje klijente. 

Studio radi isključivo sa profesionalnim preparatima za kosu. (Framesi, Loreal i BBcos) te sa dekorativnom kozmetikom Kriolan, Mac, Anastazia, Loreal, Max Factor...

Andreja Dubnjaković, vlasnica studija, ujedno je majstor frizer i makeup artist. Preko 20 godina radi kao frizerka, a 2015. g. završila je Make Up media school za potrebe snimanja filma i TV-a i otada uspješno radi kao frizer i šminker na domaćim i stranim reklamama, serijama, filmovima i surađuje sa vrhunskim hrvatskim i stranim šminkerima i majstorima maske.