Jesen u ozračju lječilišnih blagodati i vitalnosti Velog Lošinja - 2 polupansiona za 2 osobe u Villi Elisabeth / Villi Pinia i korištenje grijanog unutarnjeg bazena u Centru zdravlja Magnolija...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.11.2022. do 29.12.2022.

Lječilište Veli Lošinj je poznato hrvatsko klimatsko lječilište i talasoterapijski centar sa tradicijom dugom 130 godina. Lječilište se nalazi na otoku vitalnosti Lošinju prekrivenom borovim šumama, sa jedinstvenom mikroklimom i brojnim ljekovitim biljnim vrstama koje ispuštaju eterična ulja u zrak obogaćen morskim aerosolom. 

Lječilište Veli Lošinj je prekrasno mjesto i za klasičan turistički boravak, za šetnje po naših 120 km uređenih šetnica, lagano planinarenje na sv. Ivan i Osoršćicu ili jednostavno uživanje na zdravom zraku uz dobru knjigu i ugodno društvo.

Villa Elisabeth je habsburški dvorac sagrađen 1886. godine i u potpunosti renoviran i adaptiran 2013. godine. Villa ima 27 dvokrevetnih soba od kojih 10 ima i pomoćni ležaj na kojem može spavati jedna odrasla ili jedno do dvoje djece. Moguće je rezervirati i obiteljske sobe koje su međusobno povezane unutarnjim vratima. Sobe su prilagođene osobama sa bolestima dišnih putova alergijske etiologije. Kategorija smještaja je 3+*.

Lječilište Veli Lošinj je u veljači 2019. godine otvorilo Centar zdravlja Magnolija u kojem se nude brojni preventivni zdravstveni program i gdje je uređen grijani hidroterapijski bazen sa masažnim sjedalima, slapom za ramena, protustrujnim plivanjem i gejzirom.

Otok Lošinj je idealno mjesto za bijeg od gradske magle, gužve i stresa, a u Lječilištu Veli Lošinj možete spojiti ugodno s korisnim i napraviti nešto dobro i za svoje zdravlje.