Poklonite sebi ili dragoj osobi malo mira i užitka uz opuštajuće masaže Shanti ayurvede u Varaždinu već od 35 kn! Masaža leđa ili cijelog tijela, ayurvedska ili raindrop masaža - izbor je Vaš!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se nakon napornog radnog dana i učinite nešto prekrasno za sebe ili za dragu osobu te si osigurajte jedan od 4 opuštajuća tretmana već od 35 kuna!

Ponuda uključuje izbor između 3 opcije:

Opcija 1: Masaža leđa 30 min
Opcija 2: Masaža cijelog tijela 60 min
Opcija 3: Abhyanga ayurvedska masaža cijelog tijela s toplim ayurvedskim uljem. 60 min
Opcija 4: Aromamasaža Raindrop 60 min.

Abhyanga ayurvedska masaža cijelog tijela s toplim ayurvedskim uljem. 60 min
Neke od dobrobiti abhyange su: mentalno- uklanja stres, lakši i dublji san, opuštenost, vedrije misli, uravoteženost nervnog sistema tijelo- čišćenje od toksina, punjenje energijom, osjećaj težine je smanjen, podmazivanje zglobova, tijelo je savitljivije, koža je meka, glatka, sjajnija, elastična, uravnotežen hormonalni sustav, pomlađivanje


Aromamasaža Raindrop
Za probleme s bolnim i umornim leđima i kralježnicom, išijasom, ukočenosti, kifozom, skoliozom pa i multiplom sklerozom. Ali i za opuštanje cijelog organizma. Terapija se radi sa 10 vrsta čistih aroma ulja, koja imaju anti virusna, bakterijska i protuupalna svojstva, te svojim djelovanjem pomažu tijelu da se očisti i regenerira od upala koje uzrokuju tegobe leđa, kralježnice te napetosti cijelog tijela.