Uživanje u jesenskom ruhu Vinkovaca - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Admiral 3* uz masažu 30 minuta, saunu i bazen u SPA centru Barossa!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas i topli napitak dobrodošlice! Kupon vrijedi do 04.12.2022.

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

Za vaše najmlađe imamo lijepo uređenu igraonicu gdje mogu provesti ugodne i lijepe trenutke, dok Vi na našoj terasi ili pak restoranu uživate u bogatoj gastro ponudi naše kuhinje!

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Dika ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta. A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije...

Ponuda uključuje i masažu u trajanju 30 minuta po osobi i korištenje saune i bazena u SPA centru Barossa (potrebno je unaprijed rezervirati termin)...