Detox paketi za uklanjanje masnoće i celulita te mršavljenje u salonu OzonM u Zagrebu! Isprobajte učinkovitost Body vreće + Vacuslim 48 ili bodywrappinga ili termodeke - uz do 65% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.01.2023.

BODY WRAPPING

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

LIMFNA (PRESO) DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

VAKUMSLIM 48

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela. Tokom tretmana koristimo VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUM (početak), VACUMSLIM 48 SLIMMING & FIRMING CREAM (tretman), treman vakumom, VACUSLIM 48 ANTI-CELLULITE & FIRMING ulje (kraj tretmana).

TERMO DEKA

Unutar usluga anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, smanjenje težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.

BODY VREĆA

Body vreća za mršavljenje je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman traje 60 minuta, a daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara.