PodržimoNaše

NJIVICE/HOTEL JADRAN - 3 dana/2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi s park ili morskom stranom uz korištenje ležaljki, sve za 2 osobe i već od 649 kuna!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Jadran*** se nalazi na prelijepom otoku Krku, na sjevernom dijelu Jadrana. Smješten je na samoj obali mora i udaljen je 200 m od centra Njivica.

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi park strana, piće dobrodošlice, korištenje ležaljki na plaži, gratis WIFI, gratis parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi morska strana, piće dobrodošlice, korištenje ležaljki na plaži, gratis WIFI, gratis parking, sve za 2 osobe.

Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice i raspolaže s 223 moderno opremljene sobe, s pogledom na more ili park stranu.

Na recepciji hotela koja je otvorena 24 sata dnevno mogu se dobiti sve informacije o kulturnim i zabavnim programima u Njivicama i na otoku, te rezervirati organizirane izlete.Zbog povoljnog zemljopisnog položaja hotel Jadran je idealan za sve koji traže kvalitetan hotelski smještaj na Krku.

Odlična povezanost s kopnom suvremenim mostom koji ima najduži armirano-betonski luk na svijetu te moderne prilazne prometnice iz smjerova srednje i istočne Europe čine hotel Jadran*** lako dostupnim. 

Također, blizina zračne luke koja je udaljena 10-ak kilometara od hotela čine ga dostupnim i gostima koji dolaze iz najudaljenijih europskih gradova.

U neposrednoj blizini hotela mogu se pronaći široke šljunčane i kamene plaže s tuševima, prekrasna šuma i izuzetno čisto more, čija je kakvoća prema najvišim standardima nagrađena plavom zastavom, na koju smo izuzetno ponosni. 

Kroz mnogobrojne ljetne aktivnosti gostima su na raspolaganju tereni za tenis, stolovi za stolni tenis, mini golf te razni adrenalinski sportovi na obali i moru, koji će zadovoljiti potrebe i onih najželjnijih avanturizma.