PodržimoNaše

Pobjegnite u srce Gorskog Kotara i smjestite se u "Centru Delnice" uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe preko tjedna ili preko vikenda uz 56% popusta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skoknite do Gorskog Kotara i do Centra Delnica! Uživajte kroz 2 noćenja s doručkom uz ljubazne domaćine i 56% popusta!

Nalazimo se u samoj jezgri grada Delnica uz park kralja Tomislava i kategorizirani smo kao smještaj sa prehranom s tri zvjezdice. Djelujemo 31 godinu i u svojoj ponudi nudimo razne turističko ugostiteljske sadržaje kao smještaj, prehranu, caffe bar, wellness, turističke izlete i razne sportske ponude.Centar Delnice raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, više krevetnim sobama i apartmanom. Ukupni kapacitet iznosi 21 ležaj + pomoćni ležajevi. Svaka naša soba opremljena je TV, WI FI i zasebnom kupaonicom.

Obavezna rezervacija željenog termina na +385(0)51 812 972, +385(0)99 3480 433, +385(0)98 232 875


Prošećite gradskim parkom s ZOO vrtom ili šetnicom Japlenški vrh. Posjetite klizalište, nogometno igralište, kuglanu ili sportsku dvoranu s gradskim bazenom. U blizini Delnica nalaze se i tri skijališta: Petehovac, Čelimbaša i Platak.


Što sve posjetiti u Gorskom Kotaru

Kanjon Kamačnik
Izletište Kamačnik nalazi se u blizini Vrbovskog. Polazna točka za razgledavanje kanjona Kamačnik nalazi se na ušću Kamačnika u Dobru gdje se nalazi i ugostiteljski objekt. Na samom ulazu u kanjon nalaze se ostaci stare pilane koji svojim izgledom pričaju posebnu priču o prošlosti i upotpunjuju cjelokupni sliku kanjona. Od tog mjesta počinje staza duga 3 kilometara koja vodi do samog izvora Kamačnika. Staza je okružena prekrasnom netaknutom prirodom. Dio staze nalazi se uz sam potok, a na nekim mjestima staza uključuje prijelaz potoka preko drvenih mostova i tako vodi do zelene doline gdje se nalazi izvor Kamačnika.

Lokvarsko jezero
Lokvarsko jezero je umjetno jezero dubine oko 40m i veličine oko 2,5km2. Jezero je nastalo izgradnjom brane kojom je zaustavljena rijeka Lokvarka, a čiji su radovi trajali neprestano od 1952. do 1954. godine. Izgradnjom brane potopljena je dolina s naseljem kojeg su činile 69 kuća, 3 pilane, slastičarnica, gostiona i kapelica.

Zeleni vir
Zeleni vir i Vražji prolaz nalaze se u kanjonu, podno Skrada. Proglašeni su geomorfološkim rezervatom 1962. godine, te se prostiru na površini od oko 200 hektara.

Park šuma Golubinjak
Park-šuma Golubinjak od središta Lokava udaljena je oko 1 kilometar. Golubinjak je proglašen zaštićenom park šumom 1955. godine i zauzima područje veličine 51 ha. Na tom mjestu našle su se prirodne ljepote karakteristične za goranski krajolik.

Nacionalni park Risnjak
Risnjak je proglašen nacionalnim parkom 1953. godine na prijedlog dr. Ive Horvata. Specifičnost ovog područja, a ujedno i razlog zašto je proglašeno nacionalnim parkom je u tome što se na relativno malom prostoru nalaze brojni geološko-geomorfološki, vegetacijski, klimatski i pedološki fenomeni.