Odmor uz samu rijeku u DP restoran Mrežnica - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja u exclusive sobama 3* s doručkom i kanuingom na Mrežnici za 2 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno mjesto za odmor u prirodi. Gratis smještaj za 2 djece do 5 godina! Kupon vrijedi od 02.01. do 31.03.2022.

DP Mrežnica
Naša misija je napraviti ugodan prostor za svaku osobu koja želi provesti ugodno i zabavno vrijeme u prirodi. 

Ugostiteljska priča obitelji Vukmanić godinama pruža bogatu gastronomsku ponudu svojim posjetiteljima. Burgeri, čips od šarana i atraktivni kokteli očekuju vas prilikom posjete Dnevnom boravku na Mrežnici. Također nudimo vam i romantičnu vožnju kajakom za dvoje. 

Smještaj se sastoji od 6 moderno uređenih soba za 2 ili 3 osobe s uslugom doručka. Sve sobe su klimatizirane i imaju svoj balkon. Gostima u sobama na raspolaganju je i Wi-Fi. Recepcija radi od 0-24 h.

Restoran DP nudi mogućnost da provedete dan u ovom jedinstvenom ambijentu u prirodi. Recepti jela i domaćih kolača koji se tu spravljaju, čuvaju se s ljubavlju i prenose s generacije na generaciju. Organiziranje poslovnih ručkova, svadbenih i maturalnih svečanosti, poslovnih seminara te konferencija spada u našu uobičajenu ponudu usluga.

Tenis – sport za sve generacije od onih najmlađih do onih najstarijih stoga organiziramo nekoliko većih tradicionalnih turnira parova

Dječje igralište – opremljeno je ljuljačkama, toboganom, klackalicama, pješčanikom te velikom travnatom površinom.

Mali nogomet – travnato igralište dimenzija terena 25×20 metara.

Vožnja biciklom – organizira se po uređenim biciklističkim stazama. Nudimo i najam bicikala.