Samo na Crnom Jaju pronađi sjajnu ponudu za B KATEGORIJU - položi vozački u RIJECI za samo 5299 kn uz Autoškolu EUROPA! Uključeno 30 sati teoretskog dijela nastave i 35 sati vožnje!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Karticama na RATE! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2022. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. potpisivanje Ugovora s Autoškolom!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! Osim kupona, obavezni uvjet za upis i potpis Ugovora s Autoškolom je i obavljeni liječnički pregled u medicini rada!

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda (za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

AUTOŠKOLA EUROPA

Naša škola postoji već 18 godina, u vlasništvu obitelji Miškulin koja već više od 25 godina obučava uglavnom mlade vozače za vožnju u automobilu i na motoru. Nakon osnivanja škole vremenom se priključila i cijela obitelj te ekipa vrsnih instruktora i predavača.

Budući da su većina naših polaznika mlađe osobe, prilagođavamo se njihovim potrebama i na taj način smo sastavili predavanja i rad – kod nas rade stručnjaci, mladi i oni koji se takvima osjećaju,  a svi mi volimo raditi s novim naraštajima vozača. Kako nam je njihova sigurnost u prometu važna, želimo im skrenuti pozornost na odgovorno ponašanje i vožnju u cestovnom prometu – u cilju vlastite i tuđe sigurnosti.

Uz redovitu obuku nudimo i individualnu, te tečajeve za obnovu znanja namijenjene vozačima koji dulje vrijeme nisu vozili, a posjeduju vozačku dozvolu, kao i predavanja za mlade vozače s početničkim strahom od prometa.

Vaš EUROPA team želi Vam sigurnu vožnju!