Obiteljska idila u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Ajda 4* uz osvježenje u bazenima i Termalnom parku Terme 3000, a sve za 2 osobe i do 2 djece...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 6 godina i jedno dijete do 12 godina gratis s dvije odrasle osobe! Kupon vrijedi od 25.11. do 23.12.2022.

Hotel Ajda s obnovljenim kupalištem, njegov nov izgled obilježava heljda. Uz veliki bazen tu je i dječji bazen s igralima, bazen s crnom termomineralnom vodom i dva masažna bazena. Prekmurje ćete doživjeti u odmaraonici s aromaterapijom ili Ajdovoj odmaraonici. Također tu su i dvije finske saune, a za vrijeme saunanja moći ćete se odmarati u zatamnjenoj ili svijetloj odmaraonici. 

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – pronaći ćete je u jastucima za miran i dubok san; u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline. 

Dvokrevetna soba s dodatnim ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom s pogledom na park. U sobi (26 – 28 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i dvosjed.

Direktna veza do Termi 3000!

Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji.

U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. 

U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme. 

Hotelske saune (2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna) u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela.