NOVO! Zaboravite na bolove u leđima uz klasičnu masažu leđa ili samo klasičnu masažu od 30 ili 45 minuta sa ili bez presoterapije u Perfect Body Beauty bar u Zagrebu!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je namijenjena isključivo ženama. Kupon vrijedi do 30.12.2022.

PERFECT BODY – prvi edukacijski centar BRAZILSKE MADEROTERAPIJE i ICE SCULPTING METAL THERAPY u Hrvatskoj

Kako je započela naša priča…
Vizija savršeno oblikovanog tijela bez celulita… misao koja svakoj ženi prođe kroz glavu barem jednom dnevno! Društvo nam je nametnulo gotovo nedostižne ideale ljepote, pa sam i sama konstantno u potrazi za nečim novim što bi dalo savršene rezultate u kratkom roku i to na potpuno prirodan način. 2018. godine na prostore Hrvatske prva sam uvela HIT TRETMAN i EDUKACIJU -BRAZILSKE MADEROTERAPIJE! 2021. godine naša priča u borbi sa celulitom dobiva novi nastavak. Ponovo prvi uvodimo novi trend, kiparenje tijela ledenom glinom “ICE SCULPTING METAL THERAPY” – kriolipoliza na potpuno prirodan način.

MASAŽA
Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Masaža je odličan način da se oslobodite stresa, a primjenom opuštajućih eteričnih ulja njezin se  učinak povećava. Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje. Masaža predstavlja odlično rješenje i kod nesanice budući da  potiče dubok i kvalitetan san. Najbolje je napraviti masažu cijelog tijela, ali ako nemate vremena, bit će dovoljna masaža leđa ili stopala. Srčanim bolesnicima masaža je izuzetno korisna jer opušta, uspavljuje, snižava krvni tlak, a može poboljšati apetit i raspoloženje. Kod bavljenja sportom masaža ublažava grčeve i upale mišića, poboljšava izdržljivost i pokretljivost. Prije vježbanja izmasirajte mišiće koji će biti najaktivniji. Nakon vježbanja masaža olakšava umor i iscrpljenost. Masaža pomaže i kod mršavljenja, jer potiče cirkulaciju i probavu, ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam i limfni sustav. Moć dodira je blagotvorna. Priuštite si kvalitetnu masažu ili razvedrite blisku osobu dobrom masažom. Ona je dar koji djeluje na onog tko je prima, ali i na onog tko je daje.

PRESOTERAPIJA – LIMFNA DRENAŽA
Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana – sve to predstavlja opterećenje za naš organizam. Posljedice su loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, pojava celulita i proširenih vena. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:
✓ imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
✓ nakupljate otpadne produkte metabolizma;
✓ vaše noge otiču;
✓ vidite celulitne promjene kože i potkožja;
✓ vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.