[26.-27.11.] Zaputite se s Darojković Prometom na bajkoviti ADVENT U LJUBLJANI i BLED uz 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* na Bledu i autobusni prijevoz...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 26.-27.11.2022.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN ZAGREB-LJUBLJANA-BLED

Polazak u 05:00h a iz Dugog Sela i dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Po dolasku slijedi obilazak grada u pratnji  pratitelja koji uključuje razgled svih značajnijih znamenitosti gradskog središta. Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost, raznolika priroda, ugodni manji gradovi, tvrđave i dvorci, seoske crkve sa bogatom umjetničkom ostavštinom i kvalitetne domaće gostionice.


 Obilazak ćemo započeti ispred BAROKNE ZGRADE GRADSKE VIJEĆNICE, i dalje nastaviti šetnju STARIM GRADOM koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: KATEDRALU SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNU TRŽNICU, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za vlastite programe i uživanje u božićnom duhu Ljubljane. U dogovoreno vrijeme polazak prema Bledu. Smještaj u hotel. Noćenje.


2.DAN BLED-ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Razgled Bleda s pratiteljem putovanja.  Mogućnost panoramske vožnja oko jezera nakon koje slijedi slobodno vrijeme za posjet Bledskom dvorcu, utvrdi koja se nalazi na strmoj stijeni oko 130 m iznad jezera. Možete posjetiti i otočić s crkvom sv. Marije koja je svakako najprepoznatljiviji simbol Bleda  s odlično sačuvanim freskama.  Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i sl. Obiđite adventske štandove, kupite suvenire i poklone i uživajte u mirisima slastica i kuhanog vina koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zagrebu i Dugom Selu. Dolazak predviđen u večernjim satima.