Upoznajte Grožnjan i uživajte u romantici na istarski način - Pansion Ponte Porton poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe preko tjedna ili vikenda...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponte Porton je smješten u srcu ruralne Istre i odlično je polazište za izlete i aktivnosti u prirodi! Kupon vrijedi do 27.12.2022.

Dobro došli u Ponte Porton

Naš vas mali tim očekuje u zagrljaju tišine i zelenila pitoreskne sjeverozapadne Istre, nadomak rijeke Mirne i umjetničkog gradića Grožnjana. 

Za bezbrižan san pripremili smo vam šarmantne novouređene sobe, a za najbolji početak dana neodoljiv domaći doručak. Nakon ukusnog doručka krenite put uzbudljive biciklističke staze Parenzana. Promatrajte čaplje i srne sa staze koja vijuga uz rijeku Mirnu ili iskoristite sunčan dan za slobodno penjanje na obližnjem penjalištu. Pogledajte naš video i inspirirajte se!

Osjetite toplinu i udobnost soba Ponte Porton Dining & Lodging sa štihom autentične Istre i ljupkim modernim detaljima. Rezervirajte sobu i otključajte vrata do neočekivanog!

Dijete do 2 godine GRATIS!

U našem restoranu poslužujemo bogat i ukusan doručak prožet mirisima bakine kuhinje. Na stolu su topli kruh, domaća jaja, marmelade iz srca Istre, suhomesnati proizvodi, sirevi, pahuljice, a po želji vam možemo pripremiti omlet, kajganu, slatke ili slane vafle. 

Uz klasičan istarski, nudimo i kreativan i svjež vegetarijanski meni s okusima za svačije nepce. Kušajte domaći sir, kobasice i pršut. Zagrijte dušu tanjurom istarske maneštre s bobićima. Isprobajte tradicionalne tjestenine s tipičnim umacima od tartufa, mesa ili šparoga. 

Za glavno jelo preporučujemo vam domaći ombolo i kobasice ili biftek po vašem guštu. I šećer na kraju – kolač ili torta dana.

Ponte Porton, poznat i kao Most na Mirni, smješten je u općini Grožnjan na sjecištu putova za Buje, Novigrad, Poreč i Buzet. Ovo je mjesto kroz povijest oduvijek imalo ulogu povezivanja i sastajanja. Most je postojao još u rimsko doba kad je preko rijeke Mirne prelazila Flavijevska cesta, a u srednjem i ranom novom vijeku Ponte Porton bio je krajnja točka do koje su Mirnom doplovljavali veći brodovi. 

Danas se ovdje možete sastati s voljenom osobom ili prijateljima u srcu prirode, otkrivati okolne staze kao stvorene za aktivan odmor (pješke ili biciklom) i kušati plodove istarske zemlje. Upoznajte svog omiljenog istarskog vinara. Ne možete otići iz Istre, a da niste posjetili bar jednu dobru obiteljsku vinariju i kušali čuvenu istarsku malvaziju i teran!