[25.-27.11.] Uživanje u odmoru u Vodnjanu uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom i 2h wellnessa za 2 osobe u Hotelu Villa Letan 4* te voucher za obrok na manifestaciji IstraVirgin 2022!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u smještaju i sadržajima Hotela Villa Letan te 16. danima mladog maslinovog ulja na manifestaciji IstraVirgin 2022! Kupon vrijedi isključivo za 25.11.-27.11.2022.

ISTRAVIRGIN - središnje zborno mjesto svih maslinara, uljara, gastronomskih stručnjaka i zaljubljenika  u  tekuće "zeleno  zlato" - najjačeg simbola Istre  i  vodnjanskog  kraja. Vrhunsko ulje slaže se  sa vrhunskim jelima i specijalitetima pa će kroz manifestaciju renomirani chefovi održati  više kulinarskih masterclassova  uljarima i svim posjetiteljima  te otkrivati tajne kako najbolje maslinovo ulje uzdiže gastronomiju na višu razinu. U kuhinji odvojenoj od izložbenih prostora odvijat će se pravi cooking show, u kojem će uz probrane gastro stručnjake sudjelovati i naši uljari.

Dani mladog maslinovog ulja, najveći i najprestižniji maslinarski festival u Hrvatskoj i regiji, ove se godine vraćaju u potpuno novom ruhu, uz bogati program, na drugoj lokaciji i pod novim imenom – ISTRAVIRGIN!

U ponudi Vas očekuje i voucher za obrok na manifestaciji + brošura programa manifestacije!

Hotel Villa Letan 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Korištenje wellnessa u trajanju 2 sata - saune, jacuzzi, solarij, a na raspolaganju su Vam i ogrtači, papuče, ručnik i čaj!

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. 

Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. Gastronomske vrhunce možete dostizati u ugodnom ambijentu restorana u sklopu kojega se nalaze bar i sala s natkrivenom terasom. Hotelski bar na raspolaganju vam je za jutarnju kavicu, kratko piće nakon ručka ili za večernju čašicu s društvom. 

Želite li u ugodnom društvu provesti intimnu večer, na raspolaganju vam je lovačka soba, gdje uz kamin možete kušati istarska vina.