Obiteljski odmor na Krku uz 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Malin 4*, opuštanje u bazenima, uživanju u "Mjesecu smijeha" i hike turi, sadržaje za djecu...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas vođena hike tura „putevima Camina“ s uključenim transferom i Hike goodie bag: ruksak s vodom, dvije voćke, zdravi obrok, domaća granola! Ako ste ograničeni budžetom, a imate višak vremena kojeg želite provesti uz more - BUDGET FAMILY ponuda je pravi izbor za sve one koji su jedva dočekali jesen kako bi u miru uživali sa svojim najmilijima. Kupon vrijedi do 15.12.2022.

MJESEC SMIJEHA

04.11. Đurologija – Kazalište Luda kuća

Ulazimo u Mjesec smijeha s neponovljivim Brankom Đurićem Đurom koji kroz stand up show Đurologija doista pruža ono najbolje od sebe – prepoznatljivi bosanski humor i dugogodišnje glumačko iskustvo koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”.

11.11. Vla Vla Vlajland – Kazalište Moruzgva

Nasmijavati će nas proslavljena glumica Ecija Ojdanić u jednoj od najuspješnijih monodramskih komedija Vla Vla Vlajland. Velike simpatije publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju. Narodnu feministicu i heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Epizoda Vjalinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

18.11. Čudo – kazalište Moruzgva

Za ova čudna vremena potrebno je Čudo! Nova predstava kazališta Moruzgva “Čudo” nastavak je dviju prethodnih uspješnica, Cabareta “Preko veze” i Vla Vla Vlajland cabareta. Vlajna se vratila! Postala je predsjednica Hrvatske, bogata udovica i svjetska žena. Logični su to koraci u životu jedne čistačice. U novoj predstavi koja je već sada premijerno oduševila publiku, Eciji Ojdanić pridružio i glumac Matija Šakoronja.

25.11. Ladies Night Stand Up Comedy Show

Zaključujemo prezabavan Mjesec smijeha u Malinu stand up komedijom Ladies Night  kojeg predvode četiri sjajne stand up komičarke iz regije. Ovaj odličan tematski show će vam dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”. Nasmijte se raznim ženskim, a i muškim temama iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku, muškarci su i više nego dobrodošli! Marina Orsag (Hr) je vječiti Petar Pan koja iza sebe ima više od 3500 nastupa.  Martina Ipša (Slo) jedna je od najboljih slovenskih stan up komičarki sa originalnom i izravnom komunikacijom s publikom. Miranda Lončar (Bih) za sebe kaže da je  samostalna: sama, stalno. Vlatka Mifka (Hr) je beskrajno simpatična i blesava osoba. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama.

Srdačno Vas pozivamo na otok Krk

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom (25-27m2)

Dvokrevetne sobe s balkonom, iznimno ugodno uređene, dijelom se nalaze na strani hotela Malin okrenute k moru, a dijelom prema parku. U svim sobama postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. 

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, relax zone s ležaljkama u wellness & spa centru hotela + jednokratno korištenja sauna u trajanju od 2 sata: finska, infrared sa zidom od himalajske soli i bio sauna!

Vođena hike tura „putevima Camina“ s uključenim transferom: 

1. Vikend 04.11.-06.11./ SUB Krk–Uvala Vela Jana (16 km) / NED Glavotok–Hotel Malin (15 km)

2. Vikend 18.11.-20.11./ SUB Hotel Malin–Fulfinum i Mirine (13 km) / NED Krčki Most–Špilja Biserujka (10,4 km)

3.Vikend 25.11.-27.11. / SUB Dobrinj –Sv. Marak (10 km) / NED Žanac–Baška (13 km)

4. Vikend 02.12.-04.12./ SUB Jurandvor–Zarok (10 km) / NED Treskavac–Punat (12,6 km)

Hike goodie bag: ruksak s vodom, dvije voćke, zdravi obrok, domaća granola  

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima...

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.