NOVO - uživanje u Bohinjskoj Bistrici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona i ulaz u ekskluzivni wellness u trajanju 3 sata u Bohinj ECO Hotelu za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte posve novo iskustvo odmora i opuštanja u ovom vrhunskom kompleksu... Kupon vrijedi od 23.11. do 23.12.2022.

Hotel Bohinj ECO izvrstan je izbor za svakoga tko želi maksimalno iskoristiti svoje vrijeme u Sloveniji. Smješten u Julijskim Alpama, ovaj eko-prijateljski hotel nalazi se na dobroj poziciji za lak pristup (ski) autobusom do okolnog Bohinjskog jezera ili skijališta Vogel. To je više kompleks nego jedan hotel, s reputacijom izvrsne kuhinje i mnoštvom aktivnosti koje će vas zabaviti.

Što je najbolje, uz hotel se nalazi Aquapark koji mogu koristiti gosti hotela. Ovdje možete uživati ​​u svemu, od sauna do whirlpoola. Imaju čak i zid za penjanje koji se nadvija nad bazenom, u slučaju da morate razgibati mišiće nakon dana uživanja na otvorenom.

Panoramski wellness

Smješten na najvišem katu Bohinj ECO Hotela, Panoramic Wellness poziva goste da odvoje vrijeme samo za sebe u prekrasnom okruženju Alpa. 

Maženje i uživanje u planinskoj panorami ono je što će pronaći oni željni opuštanja u ovom posebnom ugođaju. Oslobodite se stresa i opustite se!

Panoramski wellness sadržaji: panoramski bazen, parna kupka, finska sauna, prostor za opuštanje, velika terasa za sunčanje. Panoramic Wellness je samo za odrasle (18+) i ima ograničenu dostupnost (potrebna je rezervacija).

Dvokrevetne sobe Superior (25-28 m2 + 1 bračni + 1 pomoćni ležaj)

Većina soba nudi dodatni kauč na razvlačenje i gleda na istok kako biste dočekali sunce koje izlazi iza planina. 

Opremljene su orahovim ili tikovim drvetom, pastelnih su boja, u eko ​​bojama za zidove na bazi vode kao i antialergenskim tepisima od recikliranih materijala. Ima i široki LCD TV (106 cm, 42''), klimu, kupaonicu s tušem, grijani stalak za ručnike, osvijetljeno kozmetičko ogledalo, sef s utičnicom, sušilo za kosu, telefon, podno grijanje u kupaonici.