Ekskluzivan DOČEK 2023. uz NEDU UKRADEN u Hotelu Podravina 3* - 2 noćenja s doručkom, bogata večera s tamburašima 30.12. i svečana večera 31.12. s Nedom Ukraden, za samo 1990 kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TOP cijena za fenomenalan doček uz legendarnu NEDU UKRADEN! Kupon vrijedi za 1 osobu i vrijedi ISKLJUČIVO za 30.12.2022.-01.01.2023.

Ponuda uključuje preddoček Nove godine 30.12. (petak) uz bogati buffet stol s podravskim specijalitetima i domaći tamburaški sastav + paket pića tijekom pred dočeka (kvalitetno vino, sokovi, pivo, mineralna i prirodna voda) + svečana novogodišnja večera 31.12. (subota) i doček Nove godine uz NEDU UKRADEN + paket pića tijekom svečane novogodišnje večere (kvalitetno vino, sokovi, pivo, mineralna i prirodna voda)!

HOTEL PODRAVINA 3* nalazi se na frekventnoj lokaciji u strogom centru grada Koprivnice, što ga čini idealnim mjestom za smještaj gostiju koje poslovne prilike dovedu u naš grad.

Gostima na raspolaganju stoji 60 soba i 3 apartmana, s kupaonicom, mini barom, telefonom, MAX TV – om (90 programa), super brzim bežičnim internetom dostupnim u svakoj sobi, restoran vrhunske nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, te nekoliko sala za organizaciju sastanaka, stručnih skupova, prezentacija i seminara, uz suvremenu tehničku opremu. Također, gostima koji borave u hotelu, na usluzi stoji ponuda hrane i pića u sobe.

Hotel ima vlastito parkiralište kapaciteta 100 automobila, kao i nekoliko autobusa. Također, kao nositelj oznake Bike&Bed, hotel posjeduje posebnu garažu za smještaj bicikala, a za sve goste kojima je potreban prijevoz, taxi služba je dostupna u svega nekoliko minuta. Recepcija radi od 0-24h, a kako bi usluga prema gostima bila što kvalitetnija. U svoje slobodno vrijeme, opustite se u našoj spa oazi, riješite se stresa u našoj teretani te doživite istinske čari našega wellnessa.

Ponuda uključuje i korištenje mini fitnessa i mini SPA centra u hotelu!

Wellness & spa zona

Kako su duhovne aktivnosti, masaža, odmor i opuštanje oduvijek bili glavni elementi zdravog životnog stila koje zagovara filozofija wellnessa, ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite i pobjegnete od svakodnevnog stresa, te pronađete svoju oazu mira i relaksacije u Wellness & Spa zoni hotela Podravina.

U wellness i spa zoni nalazi se finska i infracrvena sauna, jacuzzi i relax zona za opuštanje i masažu.

Za sve one koji žele ostati u formi iskoristite slobodno vrijeme u teretani, koja osim klasičnog bicikla nudi šest različitih sprava za vježbanje.