[VARAŽDIN] Paket mršavljenja, oblikovanja tijela i detoksikacije od 9 tretmana u Studiu Touch - 3x 4D ultrazvučne kavitacije, 3x lipolasera i 3x presoterapije, sve za samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjereno najdjelotvornijim i najefikasnijim tretmanima preoblikovanja i detoksikacije do željenih rezultata! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2022.

4D ULTRAZVUČNA KAVITACIJA sa radiofekvencijom 

Ultrazvukom visoke snage smanjuje se opseg pojedinih dijelova tijela, a radiofrekvencijom stimulira proizvodnja kolagena i poboljšava napetost kože. 

Kavitacija je ultrazvuk visoke snage koji se primjenjuje isključivo kod pretilih ljudi za smanjivanje masnih nakupina. Gubitak od nekoliko centimetara postiže se jednim tretmanom, no za postizanje kvalitetnih rezultata potrebno je  vježbanja i prehrane. Smanjenje opsega rezultat je djelovanja ultrazvučnih valova koji masnoću iz masnih stanica odvode u limfni sustav odakle odlaze u preradu kroz jetru i nakon toga se izlučuju iz organizma. To je proces koji traje i naravno zahtjeva dodatne tretmane i promjene u navikama. Nakon tretmana preporučuje se limfna drenaža ili vakumsku masaža, te se preporučuje teža fizička aktivnost radi pojačane drenaže.

Riječ je o razbijanju masnih stanica i dubokom zagrijavanju tkiva kako bi se ujedno poradilo i na zatezanju kože (radiofrekvencija stimulira proizvodnju kolagena) te poboljšalo i ubrzalo eliminaciju celulita. Osim toga, radiofrekvencija se može kombinirati s vakumskom masažom što je posebno korisno za eliminiranje tvrdokornog celulita ili opuštenog tkiva.

Tretmani LIPO LASEROM su sigurni i bezbolni tretmani, koji  smanjuju obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima vašeg tijela. Koristeći se laserskom tehnologijom djeluje se na vaše metaboličke procese u tijelu i na taj način smanjuju se masne naslage bez ikakvog operativnog zahvata.

Tretirati možemo određene dijelove tijela poput nadlaktica, trbuha, natkoljenica i stražnjice. Lipo laserom se djeluje na obujam i naslage masnoća na praktički svim dijelovima vašeg tijela. Ovaj laserski tretman ne zahtjeva  nikakav oporavak nakon i nema nikakvog crvenila na vašoj koži. Nakon postupka laserom dolazi do kemijskih procesa u kojima se tzv. "oslobođene" masne stanice u krvotoku koriste kao izvor energije za normalne i uobičajene metaboličke procese. Praktički na jednak način kao kada se prilikom vježbanja oslobađaju masnoće u krvotoku. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate u vidu smanjenja obujma pojedinih dijelova tijela, no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana prehrane i dogovora.

PRESOTERAPIJA /aparativna LIMFNA DRENAŽA je standardni dio ponude profesionalnih kozmetičkih salona i fizioterapijskih ordinacija. Tretman poboljšava rad limfnog sistema, što znatno ubrzava opći metabolizam organizma, detoksicira organizam, razgrađuje i smanjuje celulitne i masne naslage i izbacuje višak tečnosti iz organizma, što direktno smanjuje otok nogu ili nadutost tijela.

Limfna drenaža namijenjena je svima koji imaju problem celulita i masnih naslaga, zadržavanja tečnosti u organizmu, koji imaju otečene noge, takozvane umorne noge, osobama sa lošom cirkulacijom, profesionalnim i rekreativnim sportašima nakon intenzivnih treninga, onima koji osjećaju umor, pospanost i gubitak energije te osobama sa proširenim venama.