[18.-19.02.] Travelego Vas vodi na putovanje uz 1 noćenje s doručkom u Bratislavi te bajkovitu izložbu "Harry Potter™: The Exhibition" u Beču, s uključenim autobusnim prijevozom iz čak 4 grada!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite vikend u obilasku veličanstvene Bratislave i Beča i zabavite se u svijetu omiljenog čarobnjaka na spektakularnoj izložbi! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 18.02.-19.02.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika, željenim MJESTOM POLASKA (Zagreb/Sesvete/Varaždin/Čakovec) i odabirom sobe (1/2 ili 1/3)!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB/SESVETE/VARAŽDIN/ČAKOVEC - BRATISLAVA

Polazak iz navedenih mjesta prema navedenim terminima. Vožnja preko Slovenije, Mađarske s usputnim zaustavljanjima prema potrebi do Bratislave.

Nakon dolaska slijedi odlazak na razgled kulturno-povijesnih znamenitosti grada: bratislavski dvorac, Palača Grašalković, Novi most, Katedrala Sv. Martina, Hviezdoslavovo nemesti, Slovačko narodno kazalište, Hlavne namesti, stara vijećnica, vrata sv. Mihovila, Primacijalna palača. Slobodno vrijeme za osobne programe. U poslijepodnevnim satima odlazimo prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom u Bratislavu i Beč + turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja + smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave na bazi noćenja s doručkom + ulaznicu za izložbu "Harry Potter™: The Exhibition" + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu + jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti + organizacijske troškove!

2. dan: BRATISLAVA - BEČ - ČAKOVEC/VARAŽDIN/SESVETE/ZAGREB

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te vožnja do Beča. Po dolasku u Beč odlazak na dugo očekivanu izložbu Harry Potter: The Exhibition, gdje će svi fanovi moći vidjeti što se događa iza kulisa.

U fokusu su filmovi i knjige serijala "Harry Potter", "Fantastične zvijeri" i prošireni Wizarding World, kao i predstava "Harry Potter i ukleto dijete" kroz maštovito osmišljene ambijente, rekonstrukciju poznatih scena, likova, prizora i bića iz priča.

Nakon razgleda izložbe vožnja prema centru grada te kraći panoramski razgled grada autobusom i pješice. Slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe oko 17.00 sati te povratak prema mjestu polaska.