Uživajte u vrhunskom jesenskom odmoru i SPA opuštanju za dvoje u Splitu - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Le Méridien Lav 5*...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina gratis! RE:CUPERA wellness i spa najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali! Kupon vrijedi od 17.11. do 30.11.2022.

Hotel Le Méridien Lav

Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju! Smješten 8 km južno od Splita u Podstrani, koji se prostire na 800 m plaže s fantastičnim pogledom na more i susjedne otoke.

Ponuda uključuje 3 dana/2 noćenja u novorenoviranoj Elegant sobi + besplatan upgrade u veću kategoriju sobe prema raspoloživosti + 2x bogati doručak i večera + korištenje spa centra (unutarnji bazen, finska sauna i jacuzzi) + korištenje fitnessa + besplatan WI-FI + besplatan parking!

Iskusite opuštajući ambijent soba u hotelu Le Méridien Lav Split i oduševite se modernim dizajnom koji će Vas razmaziti tijekom odmora.

Elegant sobe

Veličine 29 m2 i u potpunosti novorenovirane. Sve sobe su klimatizirane i opremljene izvanrednim i udobnim namještajem te luksuznom kupaonicom, a imaju i SMART TV, Mini bar, Sef u sobi, WI-FI.

U Hotelu Le Méridien Lav možete uživati u vrhunskoj hrvatskoj i mediteranskoj, ali i svjetskoj hrani. Kreativne prezentacije i koncepti, jedinstveni profili okusa i rituali oko pića zagarantirani su tokom Vašeg boravka. Opustite se uz očaravajući zalazak sunca.

RE:CUPERA wellness i spa najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali. Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja.

Priuštite si vrhunsko opuštanje u našem RE:CUPERA Spa. Okrepite svoje tijelo, pronađite malo mira ili se jednostavno opustite.

Briga o svom tijelu više nije trend, to je stil života. Doživite moderne programe vježbanja osmišljene za poboljšanje vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja.