NOVA GODINA u Makarskoj - 2 ili 3 noćenja s doručkom u Boutique Hotel Mirjam 4*, opuštanje u jacuzziju i sauni, novogodišnji brunch, novogodišnji poklon... za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, smjestio se Boutique Hotel Mirjam 4* s bogatim novogodišnjim paketom za dvoje... Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

Brunch na Novu godinu + šampanjac dobrodošlice + novogodišnji poklon + parking u sklopu hotela + rani check in i kasni check out (prema raspoloživosti)!

BOUTIQUE HOTEL MIRJAM 4*

Grad Makarska, bogata kulturnim spomenicima. Iz luksuzno namještenih soba uživajte u pogledu na brački kanal, kojim su nekad plovili brodovi staroga Rima. Nadaleko poznata mediteranska kuhinja, morski plodovi i brdsko zaleđe rezultiraju posebnim ukusima i zdravom hranom.

Uživajte u moderno uređenim sobama na mirnoj lokaciji, opremljenima prema najvišim standardima. U našim sobama na raspolaganju su Vam klima uređaj, besplatan Wi-Fi, TV sa međunarodnim programima, mini bar, kuhalo za vodu, sušilo za kosu i balkon.

U ponudi uključeno korištenje saune, jaccuzzija i fitness dvorane!
20% popusta na tretmane!

Uživajte u izuzetno opuštajućim trenucima u sauni. Uz visoko ispoštovane standarde kvalitete i ugodnog ambijenta iskoristite blagotvorne učinke za poboljšanje vašeg zdravlja.

Hidromasažni bazen u našem hotelu dio je wellness & spa ponude. Prostor je idealan za opuštanje, a može primiti do 8 osoba. Jacuzzi je pogodan izbor za opuštajuće masaže i rehabilitaciju. Uživajte uz opuštajuću glazbu pri željenoj temperaturi vode te jačini mlaznica.

Fitness soba radi za vas 0 - 24. Kad god poželite i imate volje, možete se rekreirati. Fitness raspolaže raznim spravama i utezima te se nadamo da ćete pronaći nešto i za sebe.

U Hotelu možete probati sve naše specijalitete, a koji su spremani po najboljim receptima, od svježih i kvalitetnih namirnica. Ugodan ambijent u restoranu za doručak, ručak ili večeru. 

Uživajte u bogatom buffet stolu za dobar početak dana. Doručak se poslužuje od 7 do 10:00 sati. Vjerujemo da ćete u širokoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica pronaći nešto za sebe. Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili ste alergični na neku od namirnica, obratite se našem osoblju.