[05.-08.01.] SKIJANJE U ITALIJI - 4 dana/3 noćenja na bazi PUNOG PANSIONA za 2 osobe u Hotelu Locanda Bonardi u popularnom MANIVA SKI s uključenim 4-dnevnim ski kartama!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Na visini između 1.660 i 2.100 m perfektno pripremljene staze za sve tipove skijaša! Kupon vrijedi za termin 05.-08.01.2023.

Smješten između doline rijeke Po i tri doline Brescie, samo sat vremena od grada, nalazi se Maniva Ski, skijalište dizajnirano od skijaša za skijaše, sa nizom restorana gdje se možete osvježiti bez potrebe skidanja vaših pancerica.

Okružen prirodnom ljepotom Alpa, Hotel Locanda Bonardi kombinira tradicionalno gostoprimstvo s kontinuiranom potragom za jedinstvenim i inovativnim ponudom, kombinirajući alpsku eleganciju na autentičan način, toplinu drveta s elementima stila koji mu daju izgled. Uistinu jedinstvena i očaravajuća. 

Zajedno s našim osobljem svaki dan posvećujemo najveću pažnju kvaliteti i uvijek nudimo našim gostima personaliziranu uslugu i iznimnu udobnost. Oni koji dođu kod nas pronaći će toplo i gostoljubivo okruženje u svijetu mira i opuštanja, doživjeti nezaboravne trenutke užitka za nepce, kao i uzbudljiva iskustva iu svim našim aktivnostima na otvorenom. 

Sve sobe su opremljene telefonom, televizijom, sefom, sušilom za kosu i kupaonicom s tušem.

Ponuda uključuje 4 dana na bazi 3 puna pansiona - doručak i večera u hotelu, ručak na stazi u Chalet Maniva restoranu ● smještaj u sobi s balkonom 3* ● 4 dnevne ski karte ● besplatan parking ● besplatan WI-FI u zajedničkim prostorijama!

Igloo i Chalet Dasdana, zanimljivi su i udobni barovi gdje možete popiti nešto toplo i odmoriti se tijekom dana provedenog na skijaškim stazama. Preporučujemo da se zaustavite u Chalet Manivi gdje možete pronaći moderan i opskrbljen bar, s ponudom jela po povoljnim cijenama.

Chalet Maniva je glavni objekt skijališta, smješten na skijaškoj stazi, u čijoj se zgradi prodaju ski karte, iznajmljuje ski oprema i gdje se nalaze dvije škole skijanja. 

Doplate na licu mjesta: ski rent 7,00 eura po danu (skije, pancerice, štapovi, kaciga); korištenje SPA 7,00 eura po danu; škola skijanja: 8 osoba 1 h plaća se 4,5 eura po osobi (može se organizirati HR učitelj za više od 10 prijavljenih).