Super ideja za mali znak pažnje uz TvojPoklon! Magnete svi vole, pogotovo one s putovanja, no Vi im možete pokloniti i personalizirani! Četvrtasti MDF magnet za frižider za samo 29 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U potrazi ste za magnetom za frižider drugačijeg oblika, a da bude s vašim stilskim potpisom? Nudimo Vam četvrtasti magnet (9 cm x 7 cm) spreman za ukrašavanje slikom ili natpisom po vašoj želji! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Ponuda uključuje personalizirani MDF magnet za frižider sa natpisom ili slikom po izboru, četvrtastog oblika!

Medijapan ploče ili MDF (Medium Density Fibreboard) su ploče vlaknatice dobivene prešanjem drvenih vlakana, drvene prašine i vezivnog sredstva odnosno ljepila. Površina ploče se obrađuje brušenjem i višeslojnim lakiranjem, a ukoliko se želi dobiti površinu visokog sjaja zadnji sloj se dodatno polira. Površina dobivena tim postupkom otporna je na vlagu i masnoću. 

Gotovi magnet možete preuzeti osobno uz prethodnu najavu ili dostavom na vašu adresu uz prethodno slanje podataka putem maila tvojfoto@gmail.com (ime, prezime, adresa, kontakt broj).

Dostava:

poštarinu plaća kupac prema redovnom cjeniku dostavne službe prilikom preuzimanja

izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca

moguća je za cijelu Hrvatsku

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona poslati željenu sliku ili natpis koji želite otisnuti i podatke s kupona (kod i ID obavezno) na mail tvojfoto@gmail.com!