Drvena kuća uz rijeku i omiljena ekipa na istom mjestu! 2 noćenja za 6 osoba u kući za odmor Blaževci, korištenja bicikla, čamca, badmintona i ogrijeva za roštilj uz 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tko kaže da drvene kućice uz rijeku možemo vidjeti samo u američki filmovima? Pruža Vam se prilika da provedete idilične trenutke s prijateljima ili obitelji u prekrasnoj kući za odmor Blaževci uz 50% popusta!

Za manje od 200 kuna po osobi provedite se u kući do max 6 osoba na čak 2 noći! Iskoristite priliku i uživajte s društvom ili obitelji u prekrasnoj prirodi, biciklirajući, vozeći čamce, igrajući badminton, roštiljanju i brojnim drugim aktivnosti!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja za 6 osoba u kući za odmor, korištenja bicikla, čamca, badmintona i ogrijeva za roštilj.

Kuća za odmor "Blaževci" (***) idealna za odmor u prirodi, uz žubor rijeke Kupe koja protječe tik uz kuću.

Smještaj : 2 sobe ( u svakoj 2+2 ležaja ), dnevni boravak, blagavaona, kuhinja, kupaona (ukupno 70m2) kapaciteta max 8 osoba.

U sklopu kuće je sjenica sa pečenjarom (35m2) koja je pogodna i za veća društva, te je dovoljno udaljena od susjednih kuća za potpuni komoditet.

Kuća posjeduje: perilicu rublja, tv lcd, max tv, mikrovalka, cafe aparat, kinderbet, kamin na drva s ventilatorom...


Malo pogranično mjesto Blaževci, koje se proteže uz samu rijeku Kupu, posljednjih godina postalo je atraktivno mjesto za odmor i opuštanje i nezaobilazna točka turističke karte Vrbovskog.

Oni koji traže osamu i odmor u blizini zelene ljepotice Kupe to mogu pronaći u Blaževcima, gdje uz pasivan odmor opuštanja uz rijeku imaju priliku i za aktivniji dio turizma, poput raftinga, šetnje, vožnje biciklima uz Kupu, te ribolova kojem mnogi ne mogu odoljeti.

Lokacija: kuća se nalazi u selu Blaževci nedaleko rodnog mjesta pisca Ivana Gorana Kovačića Lukovdola (Gorski Kotar)
Udaljenost od prve trgovine : 8 km (Lukovdol) Hr, 4 km (Stari trg ob Kolpi) Slovenija, od ambulante,benzinske postaje,banke 17 km (Vrbovsko)


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kuponai i potvrda rezervacije po primitku kupona na mail marijo.muzevic@ri.t-com.hr ili (0)91 1875 172 prema raspoloživosti