Zimske radosti na Rogli - "Apartmani na Kozolcu" za 2 osobe uz 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona, opuštanje u sauni u trajanju 2 sata, rekreacijske sadržaje...

1 dijete do 5 godina GRATIS u sobi s 2 odrasle osobe (na bazi noćenja s doručkom)! Kupon vrijedi od 09.12. do 25.12.2022.

SMOGAVC se nalazi u slikovitom selu Gorenje pri Zrečah u Pohorju, a nudi domaća lokalna jela, visokokvalitetnu uslugu i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom. Seosko imanje i pansion Smogavc je obiteljsko poduzeće izgrađeno na dubokoj tradiciji koja je započela 1988. godine.

 

APARTMANI NA KOZOLCU - od 2015. godine na seoskom gospodarstvu Smogavc nalaze se moderno opremljeni apartmani s panoramskim pogledom na obronke Pohorja. Apartmani su opremljeni SAT TV, radiom, hladnjakom, pećnicom, štednjakom.

 

Apartman JESEN: kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak sa sjedećom garniturom (2 pomoćna ležaja) - pristup za osobe s invaliditetom, kupaonica i wc, spavaća soba i dnevni dio na prvom katu (kreveti 160x200, 90x200, 80x190), balkon.

 

Apartman HRAST: kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak sa sjedećom garniturom, kupaonica i wc, spavaća soba i dnevni dio na prvom katu (kreveti 190x200, 90x200, 80x190), balkon.

U ponudi Vas očekuju i : 1 ulaz u saunu (2 h) + šetnja uz baklje i obilazak gospodarstva Smogavc uz degustaciju rakija ili sokova + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom + gratis najam ping pong stola + korištenje ostave za skijašku opremu + korištenje grijanog držača za skijaške cipele!

 

Samo 700 m ispod Rogle, svom boravku možete dodati i malo wellnessa doživljajima u našoj jedinstvenoj drvenoj kućici. 

 

Od wellness aktivnosti do jedinstvene lokalne kuhinje ima mnogo toga za doživjeti u pansionu i farmi Smogavc, dok uživate u nevjerojatnim panoramskim pogledima na dolinu prema gradovima Zreče i Slovenske Konjice.