Paket uključuje 10 maderoterapija + 6 vakuma + 5 limfnih drenaža + 4 kavitacije! Kupon vrijedi do 20.01.2023.

VAKUUMSKA MASAŽA - pobijedite celulit!

Vakuumskom masažom mehanički se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom području, vraća tonus tkivu i poboljšava cjelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja. Svaki pojedinačni tretman traje otprilike 30 minuta, a snažni učinci vidljivi su nakon 5 tretmana. Da biste olakšali pravilan tijek vakuumske masaže, preporučuje se piti puno vode prije nego što se izvodi.

ULTRAZVUK KAVITACIJA - oblikujte svoje tijelo!

Ultrazvučni - kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Zbog tih karakteristika, stručnjaci je nazivaju i “brzom prirodnom liposukcijom” gdje nije potrebna operacija te postaje sve modernija u današnje vrijeme. Koriste se valovi niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože i pomaže u transformaciji vašeg tijela.

LIMFNA DRENAŽA je terapija čijom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. To je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

 Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane pneumatske kompresije tzv. presoterapije rukava koje se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Na tretiranom području dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

MADEROTERAPIJA ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini posve prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. 

Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.