NOVO - LINIJA ZDRAVLJA u Zagrebu donosi Vam 2x energetski tretman po izboru - Access Bars, energetski facelift, Access MTVSS, Access Stanično pamćenje i dr.

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite s nama na nezaboravno putovanje dobrih i pozitivnih promjena, eliminiranja briga i stresa, te pronalaska mira i unutarnje snage... Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 30.12.2022.

Sve tretmane i radionice vodi HELENA FJOROVIĆ, CF, Access Bars, Facelift i Body process Facilitator. Helena  je medicinska sestra, trenutačno vlasnica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad. Od brojnih edukacija koje je prošla, izdvajamo NLP Praktičarski i Master, Kvantnu Harmonizaciju, Access Bars, Energetski Facelift, Access Temeljni tečaj i 3 day Body class. Također, svake godine kroz njene radionice prođe stotinjak žena, a jednom godišnje je organizirala seminar.


MTVSS – MOLEKULARNO TERMINALNI SISTEM VALENTNOG OSIPANJA
Ovo je jedan od najdinamičnijih alata polaganja ruku u Accessu za uklanjanje gotovo svih tjelesnih tegoba. MTVSS koristimo za jačanje imunog sustava na prirodan način, ublažavanja tegoba na različitim dijelovima tijela, mijenjanje različitih teških i kroničnih bolesti, na životinjama. U Accessu su iskustva pokazala da se većina tegoba i bolesnih stanja može ublažiti ili čak potpuno riješiti ako svaki tjedan kroz 3 mjeseca tijelu darujete MTVSS ili neki drugi tjelesni proces koji je potreban. 


BMM – BIOMIMETIČKA MIMIKRIJA
Biomimetičko je ono što zaključate u tijelo pokušavajući oponašati ljude u svojoj obitelji. To je način na koji naša tijela kopiraju bolesti i ograničenja (pod maskom genetskih/nasljednih bolesti). Tako ponekad usvojena djeca kopiraju bolest svojih usvojitelja.  Zato kažemo da ne postoje nasljedne bolesti, već kopiranje i oponašanje, odnosno Biomimetička mimikrija. BMM možemo otpustiti bol, patnju i realnost drugih ljudi da bi konačno bili svoji.


STANIČNO PAMĆENJE
Stanično pamćenje otključava traumu i vraća tijelo u prirodno stanje. Stanično pamćenje koristimo kod trauma poput pada, loma, operacije, boli, ožiljaka, može se raditi i životinjama.


ACCESS ENERGETIC FACELIFT je fantastičan proces koji može preokrenuti pojavu starenja na licu i pomladiti ga. Je li moguće osjećati se i izgledati mlađe na nježan, ljubazan i laganiji način bez injekcija botoxa, igala za akupunkturu ili mezoterapiju ili bilo kakve druge traume na vašem licu? DA, naravno! Prilikom ovog tretmana koristimo energiju za podizanje i pomlađivanje cijelog tijela, primjenjujući mekan, nježan, umirujući dodir i brižnost na vašem licu i vratu.