NOVA GODINA u SPLITU uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe i izbor sobe u luksuznom Palace Suites Heritage Hotelu + boca vina kao poklon dobrodošlice...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.876 kn
248,99 €
Uštedi još 94 KN
12,48 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 94 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravak za djecu do 6 godina je besplatan! Kupon vrijedi od 28.12.2022. do 02.01.2023.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

PALACE SUITES HERITAGE HOTEL

Naš hotel dizajniran je za elitne goste, pružajući ultra moderan i luksuzni dizajn s kontrastnim izloženim starim kamenim zidovima, podsjećajući goste da su ipak u 1700 godina staroj palači. 

Stari kameni i moderno dizajnirani namještaj lijepo se uklapa s egzotičnim brazilskim drvenim podovima. Ostale značajke uključuju deluxe kupaonice, staklene tuševe s opcijom stropne kiše, TV ravnog ekrana s kabelskim kanalima, bežični pristup internetu, podno grijanje, klima uređaj s vlastitim regulatorima i mali hladnjak. 

Gostima su na raspolaganju luksuzni ogrtači i papuče, a svaka soba sadrži vlastiti sef, za krajnju udobnost i sigurnost. 

Dječji krevetić je besplatan na zahtjev!

Doživite Dioklecijanovu palaču na svom najdražem mjestu - Palace Suites Heritage Hotel - luksuzan smještaj s pogledom na glavni trg, lokalno poznat kao "Pjaca".