[21.-23.12.] Popularni Božićni Šušur u Šibeniku uz koncert Matije Cveka & The Funkensteins i odmor u Hotelu Jadran 3* na 2 dana/1 noćenja s doručkom za 2 osobe i samo 420 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Božićni Šušur ispred hotela Jadran i ove godine donosi raznolik glazbeni program, bogatu gastronomsku ponudu, jutarnje programe za djecu i organizirano gledanje svjetskog nogometnog prvenstva! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 21.12.-23.12.2022.

Cijena vrijedi za 2 osobe i uključuje 2 dana/1 noćenje u dvokrevetnoj sobi i 1x bogati buffet doručak, a očekuje Vas koncert Matije Cveka & The Funkensteins te piće dobrodošlice (kuhano vino)!

Jedinstvena lokacija HOTELA JADRAN glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju.

Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Sobe u hotelu Jadran ostavljaju iznimno ugodan osjećaj, bilo da se radi o poslovnom putovanju, odmoru preko vikenda ili dugo planiranom boravku u Šibeniku. Buđenje uz pogled na more i prekrasan Kanal, doručak na terasi, ljubazno i uslužno osoblje, te udobnost kreveta stvorit će vam osjećaj kao da ste u svom drugom domu.

Sve su sobe opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom s ravnim LED zaslonom, podesivim klima-uređajem, mini-barom, telefonom s vanjskom linijom, radnim stolom, ormarom, kupaonicom s kadom ili tuš kabinom, sušilom za kosu i toaletnim potrepštinama.

Posebnost Hotela je u izvrsnoj kuhinji koja raznovrsnim menijem nudi jelo za svačije nepce. U sklopu Jadrana nalazi se i jedna od najstarijih šibenskih taverni, "Kula", koja je idealna za održavanje svečanih domjenaka. Restoran i bar na najljepšoj šibenskoj terasi nudi glazbene večeri uz raznoliki izbor hrane i pića, stvoren za proslave posebnih događaja i romantičnih večeri u centru Šibenika.

Ako volite putovati i osjetiti šarm Mediterana prošlog vremena, naš Hotel pravi je odabir za vas. Naše profesionalno i stručno osoblje će vam pomoći u organizaciji jedinstvenog događaja. Bez obzira organizirate li sastanak za pet ili domjenak za pedeset uzvanika, učinit ćemo sve da prostor prilagodimo vašim potrebama, osiguramo potrebnu opremu te kreiramo poticajnu atmosferu.