Zaslužena njega i vidljivi učinci pomlađivanja - Femme kutak za žene otkriva Vam neinvazivnu obnovu kože lica uz ROLLER MASAŽER ZA LICE + GUA SHA od žada! BESPLATNA DOSTAVA!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljepota iz udobnosti Vašeg doma... :) Nježni pokreti kotrljanja učinkoviti su načini za unos više kisika u kožu, opuštanje i vraćanje sjaja! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Paket uključuje: roller masažer za lice + gua sha od žada!

Ovaj masažer za lice od žada izrađen od 100% prirodnog vrhunskog kamena žada, koji je koristan za ljepotu kože i zdravlje tijela, učinkovito ublažava umor, poboljšava teksturu kože i revitalizira kožu. Dugotrajan, super jednostavan za njegu, bez statičkog elektriciteta.

Savršeno za sve tipove kože.

Vidljivo poboljšanje u zatezanju kože pomaže koži vratiti mladolik izgled. Nakon korištenja, koža djeluje mlađe i čvršće, zategnuta i podignuta.

Hladnoća žada zatvara pore dok valjak potiče cirkulaciju krvi, što može smanjiti natečenost i bore.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail feme1307@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za dostavu! Dostava: paket se šalje odmah po dogovoru i potvrdi kupona sa svim potrebnim informacijama za dostavu i trebao bi stići kroz najviše 96 h od trenutka narudžbe na području cijele RH.