Doživite čaroliju Adventa na Kvraneru - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Marina 4* uz opuštanje u bazenu, SPA & relax, bogate radionice i programe...

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

GRATIS 1. dijete do 6 godina s roditeljima u krevetu i 2. dijete do 14 godina na pomoćnom krevetu!

Detaljni program ADVENTSKE ČAROLIJE u MOŠĆENIČKOJ DRAGI pogledajte OVDJE! Uživajte u adventskim aktivnostima sa svojom djecom: izrada ukrasa za jelku i božićnih poklona sa vilenjacima, kićenje jelke, slikanje s Djedom Božićnjakom, Secret Santa party, izrada snijega, Ginger bread kreativna radionica, Božićno kino uz kokice i sok, zimski sportovi, party vilenjaka i još puno toga • Turnir u PS5 Fifa 2022 World Cup – „The way you want“ 10+ godina sa nagradama za 1-3 mjesta (23.12., 26.12. i 29.12.) • Morning fitness svakim danom osim 25.12.

Hotel Marina 4* u Mošćeničkoj Dragi smješten je uz more i predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri. 

Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe.

U ponudi uključeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, ležaljke na unutarnjem bazenu, korištenje fitnessa, spa i relax zone (od 16 godina, sukladno raspoloživosti) + 20% na wellness usluge jednokratno tijekom boravka!

Za najmlađe tu je dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju Wellness i Spa Marina za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije.

Hotel Marina – Mošćenička Draga: obiteljski odmor, sport, rekreacija i zabava uz jednu od najljepših plaža na Jadranu!

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece. U suprotnom hotel nije obvezan izdati sobu po uvjetima kupona. Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14 h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće.