10% POPUSTA

DOČEK 2023. u ITALIJI uz Premier Putovanja - BOLOGNA i TOSKANA - PISA / LUCCA / FIRENZA uz 3 dana/2 noćenja s doručkom i autobusnim prijevozom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom Zagrebačke banke. Bajkoviti krajevi Bologne i Toskane kao nenadmašiva kulisa za najveći provod u godini! Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2022.-01.01.2023. Kupnjom ove ponude Mastercard karticom Zagrebačke banke dobivate i poklon voucher u iznosu od 50 kn za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika i odabirom mjesta polaska (Zagreb/Karlovac/Rijeka)!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Toskani / Montecatini Terme, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB – RIJEKA – BOLOGNA – TOSKANA / MONTECATINI TERME

Polazak autobusa u 04:30 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Polazak iz Karlovca s benzinske postaje Petrol (uz obaveznu prethodnu najavu). Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:00 sati. Vožnja preko Slovenije  i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. 

Dolazak u Bolognu -  grad koji je nastao na ostatcima etruščanskog grada Felsine, dom je najstarijeg sveučilišta na svijetu osnovanog davne 1089. godine na kojemu su se školovali brojni poznati talijanski književnici poput Dantea, Petrarce i Boccaccia. Osim po sveučilištu Bologna je poznata po brojnim arkadama raspoređenima po cijelom gradu. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: SVEUČILIŠTE, PIAZZA MAGGIORE, KATEDRALA SV. PETRONIA, LE DUE TORRI – ASUNELLI I GARISENDA... Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan PISA – LUCCA – NOVA 2023.

Doručak. Fakultativni izlet u Pisu i Luccu. Odlazak u PISU. Iako se u Pisi nalaze brojne crkve i srednjovjekovne palače, kao i jedno od najstarijih sveučilišta u Italiji, najpoznatiji simbol Pise ipak je kosi toranj na trgu Piazza dei Miracoli. 

Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: CAMPO DEI MIRACOLI, DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Vožnja prema LUCCI – grad Giacoma Puccinija, skladatelja vrsnih opera (Tosca, Madame Butterfly...) i prekrasne Messe di Gloria. Razgled grada u pratnji vodiča: KATEDRALA SV. MARTINA S KRSTIONICOM, CRKVA SANTA GIOVANNI E REPARATA, CRKVA SV. MIHAELA, PIAZZA DELL ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI... Vožnja prema hotelu. Pripreme za novogodišnju noć. Odlazak na doček NOVE GODINE 2023. Noćenje. 

3. dan FIRENZA – RIJEKA – ZAGREB 

Doručak. Izlet agencijskim autobusom u FIRENZU uz posjet vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Razgled Firenze u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… 

Slobodno vrijeme. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

Premier putovanja d.o.o. je turistička agencija osnovana 2008. godine. Tim smo s preko 25 godina iskustva u turizmu, a kreiramo provjerena, vrhunska i profesionalna putovanja. Nudimo Vam aranžmane za ljetnu i zimsku sezonu, europska putovanja, kulturološki turizam, daleke i egzotične destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smještaj, team building putovanja, organiziramo seminare i kongrese u zemlji i inozemstvu, studentske i školske ekskurzije.

Naši programi napravljeni su tako da upoznate ljude, kulturu, prirodne ljepote i najljepše građevine izabranih destinacija. Naši su vodiči stručni, iskusni i izvrsni operativci koji su Vam na raspolaganju tijekom putovanja. Velik broj naših putnika najveća je garancija kvalitete naših putovanja.