DOČEK 2023. - Premier Putovanja vodi Vas na putovanje BEČ - BRATISLAVA - BUDIMPEŠTA uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4*, razglede i stručno vodstvo s uključenim autobusnim prijevozom!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.130 kn
149,98 €
Uštedi još 57 KN
7,57 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 57 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Tri spektakularne europske prijestolnice u tri dana za pamćenje! Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2022.-01.01.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili Hotelu Crowne Plaza 4*, stručno vodstvo i organizaciju putovanja, razgled Beča, Bratislave i Budimpešte u pratnji vodiča, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

1. dan ZAGREB – BEČ – BRATISLAVA

Polazak autobusa u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beč u podnevnim satima. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS... Za ljubitelje umjetnosti posjet nekoj od aktualnih izložbi ili shopping u poznatoj Mariahilferstrasse. Jednosatna vožnja do Bratislave. Dolazak u Bratislavu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan BRATISLAVA – NOVA 2023.

Doručak. Razgled Bratislave u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA DO DVORCA, VRATA ST.MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL DO KATEDRALE ST. MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA SVE DO GLAVNOG TRGA I VIJEĆNICE STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG... Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2023. na ulicama i trgovima Bratislave ili u nekom od brojnih barova i klubova. SRETNA NOVA 2023!... Noćenje.

3. dan BUDIMPEŠTA – ZAGREB

Doručak. Vožnja do Budimpešte. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA, KATEDRALA SV. STJEPANA, CITADELA, BUDIM, PARLAMENT, RIBARSKA  UTVRDA,… Šetnja Vaci ulicom… Čarobna fakultativna vožnja brodom po Dunavu.

 Slobodno vrijeme do polaska. Nastavak puta prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.