Savršena linija i vitko tijelo bez celulita uz PERFECT BODY BEAUTY BAR u Zagrebu - paketi mršavljenja i oblikovanja tijela uz brazilsku maderoterapiju, ice sculpting, butt lift...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni paket kako bi zablistale u punom sjaju! Kupon vrijedi do 28.02.2023.

• Butt lift je sve popularniji tretman za vidljivo zategnutu, podignutu i zaobljenu stražnjicu! Ovim tretmanom podiže se i konturira stražnjica, stimuliraju se mišići, razbija celulit i masne naslage te se poboljšava cirkulacija i elastičnost kože. Potpuno je neinvazivan, a rezultati ovise o pojedincu jer je nekima potrebno 2 ili više serija za vidljive rezultate. Moguća nuspojava: crvenilo na stražnjici koje ne traje dugo (cca 3 - 5 min) niti bi vas trebalo odvratiti od redovnih aktivnosti. Primjetit ćete da je koža glađa uz minimalnu pojavu celulita.

• Ice sculpting kombinacija je više vrsta gline, hidrolata i prirodnog bilja s esencijalnim uljem. Glina je tajni sastojak Kleopatrine ljepote i stoljećima se koristi za ljepotu i osvježenje lica i tijela.

Glina se nanosi na tijelo u smrznutom stanju, ponavljajućim pokretima u kombinaciji s metalnim elementima dok se proizvod potpuno ne otopi, čime se na potpuno prirodan način potiče potiče termogeneza. Termogeneza je prirodna funkcija koja aktivira smeđe masno tkivo i počinje izgarati bijelo masno tkivo (loše masne stanice). Tijelo tada sagorijeva masnoće prirodnim izbacivanjem masnih naslaga kroz limfni sustav.

• Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Ona postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija, te je jedan od najboljih tretmana u borbi protiv celulita. Tretmani daju i do nekoliko puta brže rezultate nego kod klasične maderoterapije te ne treba čekati 10 tretmana da se vidi razlika.

• Presoterapija tijelo vraća u ravnotežu i potiče izmjenu tvari, potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu, smanjuje se opseg bokova i trbuha, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, smanjuje se mogućnost nastanka upale vena, otok nogu, učvršćuje i zateže kožu, smanjuje stres.

• Vakuum vreća razgrađuje celulit, uklanja naslage poput "narančine kore", razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu, blokira stvaranje novog masnog tkiva i pospješuje izbacivanje tekućine iz organizma.