[ULTRA LAST MINUTE] BOŽIĆ u Podravini - 3 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT za 2 osobe u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz Wellness & SPA, bogati Božićni dan, sadržaje, ulaznice, dječje klizalište...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najbolji poklon za Božić za cijelu obitelj priređuje Hotel Picok 4*! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 23.-26.12.2022.

BOGATA GASTRO PONUDA
25.12. svečani BOŽIĆNI DORUČAK i raskošni BOŽIĆNI RUČAK s uključenim pićem i toplim napitcima te božićnim kolačićima
● 24.-26.12. Adventska kućica
(terasa Đurđevačke Iže ) - u cijenu uključeno kuhano vino, čaj, kobasica i hrenovka
10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža
● Mogućnost ručka na blagdan Sv. Stjepana po posebnoj cijeni od samo 70 kn po osobi

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Uključeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena sauna; *25.12. radi samo bazen
15% popusta na ostale tretmane u Wellness centru (preporučujemo kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin)

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica. U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na a la carte ponudu!

BOGATI SADRŽAJI uključeni u ponudu:
● klizalište za djecu
● ulaznice za Muzej Grada Đurđevca, Mini Zoo centra sa devama, multimedijski Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, vožnja gradom i okolicom quadovima i kočijom zavisno o dostupnosti vozila;
*25.12. ne rade Muzej, Mini Zoo, Posjetiteljski centar, klizalište
23.12. žive jaslice ispred utvrde Starog grada
● polnoćka u crkvi Sv. Jurja 200 m od hotela

Izlet na Dravu u Križnicu - prekrasan meandar Drave sa pješačkim visećim mostom ili skelom preko na drugu stranu Drave uz posjet ribičkom restoranu u Križnici sa izvrsnim dravskim fiš-paprikašem, pohanim smuđem i niz drugih friških dravskih specijaliteta i ribljih jela uz vrlo prihvatljive cijene i vina iz raznih vinarija sa obronaka Bilogore koja se čuvaju u podrumu grofa Prinke.

Mogućnost vožnje brodom GALIJOM po Dravi ili splavom ili rafting Dravom; Križnica i sama Drava ima mnogo toga za ponuditi za razgledavanje, sve oko Vas je čista džungla raslinja i prirodni ambijent po čemu je i dobila naziv Hrvatska Amazona i pod zaštitom je UNESCO-a kao jedino prirodno stanište takvog tipa i bioraznolikosti u Europi.

Također na samo 30 km od hotela je i prekrasan grad Virovitica gdje možete razgledati prekrasan dvorac Pejačević i njegovu okolinu dok na istoj udaljenosti na drugi kraj je grad Koprivnica gdje u okolici možete posjetiti podravsko more ŠODERICU i obližnje selo hrvatske naive Hlebine uz posjete muzejima Generalić.

Ukoliko želite jednostavno "chillati'" možete se naprosto izležavati na ležaljkama uz bazen ili na terasi uz pivicu, čašu vina ili koktelčić nakon pravog domaćeg podravskog jela ili možete otići na laganu šetnju možda trčanje na trim stazu BORIK samo 200 m od hotela.