Utegnite kožu tijela ili ga oblikujte... Zablistajte uz RADIOFREKVENCIJU ili TERMODEKU ili ULTRAZVUČNU LIPOSUKCIJU u Platinum Bella Beauty u Rijeci, već od samo 69 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 10.02.2023.

TERMODEKA 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  

Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

RADIOFREKVENCIJA

Tretman  uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C.  "zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA

Ultrazvučna liposukcija 1 regija - tretman koji se radi sa dvije sonde, jedna je ultrazvučna , a druga je infracrvena, nakon toga se korisiti dermomasažer i potaklo na brže rješavanje celulita i masnih naslaga.