NOVO na CRNOM JAJU - izaberi OSOBNI ili OBITELJSKI PLAN i skini DOCT aplikaciju za online konzultacije s liječnikom 24 sata/7 dana u tjednu/365 dana u godini!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

24/7/365 dana dostupne konzultacije licenciranih liječnika ● Liječnici dostupni na hrvatskom jeziku ● Dostupan putem sigurnog video poziva ● Neograničen broj poziva! Kupon vrijedi do 28.02.2023.

Doct aplikacija Vam omogućuje dostupnog liječnika bez zakazivanja termina, bez sjedenja u čekaonici, kada god vi to zatrebate, u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta!

Što nam je najvažnije u životu? Pa, većina će sigurno reći zdravlje nas samih i naše obitelji. Za odlazak liječniku u prosjeku vam je potrebno oko 2 sata uključujući vožnju, čekanje, povratak; međutim, svi znamo da se to nerijetko zna i odužiti. 

Ponekad samo želite savjet ili drugo mišljenje liječnika no to često rezultira dugovremenim sjedenjem u liječničkoj čekaonici, a vi morate biti oboružani strpljenjem. Doct ima rješenje za to - liječnici na hrvatskom jeziku dostupni 24/7 putem video poziva.

Aplikacija Doct dostupna je za iPhone, Android i Huawei i u samo nekoliko trenutaka od instaliranja možete nazvati liječnike na hrvatskom jeziku 24/7/365. Podijelite svu medicinsku dokumentaciju sa vašim liječnikom - sve je kriptirano.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNO se javiti na info@doct.online sa priloženim kuponom i dobit ćete aktivacijski kod za aktivaciju usluge; za Osobni plan (1 osoba) dobivate jedan kod, a za Obiteljski plan dva aktivacijska koda. Potom OBAVEZNA instalacija Doct aplikacije, registracija korisničkog računa te unos aktivacijskog koda. Od trenutka aktivacije paketa, korisnici imaju godinu dana usluge liječnika 24/7. 

Tko smo mi? Mi smo mladi tele-health startup kojeg čine IT i medicinski profesionalci, vođeni željom da medicinske usluge učinimo dostupnijima i jeftinijima za sve, pa i osobama bez osiguranja. Želimo svim korisnicima Doct aplikacije osigurati pristup kvalitetnim zdravstvenim savjetima i medicinskim profesionalcima bez da moraju napuštati svoj dom ili da mogu pozvati liječnika na svom jeziku s bilo koje lokacije u svijetu – npr. ako se nalaze na putovanju ili odmoru.

Vjerujemo da je naša usluga bez premca i da bi svatko trebao imati mogućnost nazvati liječnika čim mu zatreba – bilo kad i bilo gdje.

Važno: Doct ne nudi liječničke konzultacije u slučajevima kada je nekome neposredno ugrožen život ili kada mu je potrebna hitna medicinska pomoć. U slučaju da vam je potrebna hitna pomoć, molimo vas da nazovete broj hitne pomoći zemlje u kojoj se nalazite ili da odete u najbližu bolnicu.